Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Oncam, En Son Yenilikleri IFSEC 2018 Fuarında Sergileyecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Oncam, En Yeni Ürünlerini IFSEC 2018 Fuarında Sergileyecek

Oncam, IFSEC fuarında yeni Evolution panoramik kamera serisini tanıtacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Oncam, En Yeni Ürünlerini IFSEC 2018 Fuarında Sergileyecek
360 derece video yakalama ve iş zekası teknolojisi sağlayıcısı Oncam, 19-21 Haziran tarihleri arasında Londra’da gerçekleştirilecek olan ExCeL London IFSEC International Fuarında Evolution 180 ve 360 derece güvenlik kamerası serisi de dahil olmak üzere, en son teknolojik yeniliklerini sergileyeceğini açıkladı.

Yeni Evolution 180 Outdoor güvenlik kameraları 12MP sensör ve 6MP panoramik görüntü sunuyor. 180 derecelik görüntülerin dewarp işlemi için, Oncam'ın Açı Telafi Teknolojisi ve Ofset Açı Telafisi özelliklerini kullanıyor. Aynı zamanda bir True Day/night kamerası olan Evolution serisi, kullanıcıların tüm aydınlatma koşullarında yüksek kaliteli video elde etmelerini sağlıyor. Kör noktalar olmaksızın geniş ve açık alanların kapsamlı bir şekilde izlenebilmesini sağlayan 180 derece kamera serisi özellikle eğitim, konukseverlik, perakende, kamusal alanlar ve ulaşım çözümlerinde uygun ürünler olarak öneriliyor.

Oncam kamera serisini çeşitli form faktörlerde 5MP hem de 12MP versiyonları ile fuarda sunmayı planlıyor. Kör noktalar olmadan geniş alanları kapsama yeteneği ile öne çıkan 360 derecelik kameralar; kullanıcıların hem canlı hem de kayıtlı videoda bir sahneyi oynatmasına, eğmesine ve yakınlaştırmasına izin veriyor. Piyasadaki video yönetim sistemleri ile tamamen entegre olan serinin ONVIF Profile S uyumluluğu da bulunuyor.

Fuara katılımla ilgili konuşan Oncam, EMEA ve Asya Satış Direktörü Simon Reed, “IFSEC, 360 derecelik video yakalama teknolojimizle birlikte yeni gelişmeleri tanıtmak için harika bir fuar. Milestone Systems ile iş birliği yaparak, kameralarımızın lider video yönetim sistemleriyle durumsal farkındalığını artırmak ve daha akıllı güvenlik sağlamak için nasıl kullanılabileceğini göstereceğiz.’’ diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın