Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Jonhson Control, 4K kameralarla IP Kamera Portföyünü Genişletiyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Jonhson Control, 4K kameralarla IP Kamera Portföyünü Genişletiyor

Yeni kameralar yüksek görüntü kalitesi ve zengin bir gözetim seçeneği sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Jonhson Control, 4K kameralarla IP Kamera Portföyünü Genişletiyor
Johnson Controls, yüksek çözünürlüklü IP kamera portföyünü 4K çözünürlükte yeni modelleri olan Illustra Flex Mini-Dome ve Box IP kameralarla genişleteceğini duyurdu.

Yeni kameralar, çeşitli uygulamalar için tasarlanmış yüksek görüntü kalitesi ve zengin bir gözetim seçeneği sunuyor. Flex 4K kameralar, hem iç mekan hem de dış mekan modelleri için daha fazla ayrıntı ve verimli bant genişliği yönetimi teknolojisi sağlıyor. Çok yönlü Illustra Flex güvenlik kameraları etkin bant genişliği yönetimi teknolojisi ve düşük maliyetli video akışı sağlayan yüksek güvenilirlikte yedekli kayıt özellikleri içeriyor.

Illustra ® IntelliZip sıkıştırma teknolojisi, yüksek çözünürlüklü video kayıtlarının neden olduğu artan depolama ihtiyacını dengelemek için H.264 ve H.265’e kıyasla daha güçlü ve dinamik bant genişliği yönetimi sağlıyor. Gündüz ve gece için kristal netliğinde görüntüler sunan çok yönlü Illustra Flex kameraları True Day/ Night ve zorlu aydınlatma koşullarında dengeli görüntüler için True Wide Dynamic Range özellikleriyle geliyor. Uygun fiyatlı ve kompakt Illustra Flex Box Kamera, küçük ve orta ölçekli ofisler, perakende mağazalar, banka şubeleri, okullar ve uygun maliyetli bir kamera arayan müşteriler için ideal bir ürün olarak sunuluyor.

Flex Mini Dome kameralar da day/ night özelliklerine sahip olmakla birlikte ek olarak, değişen ışıkta daha iyi bir alan derinliği sunan bir P-Iris lens ile geliyor. Flex Mini Dome Outdoor güvenlik kamerası modelleri ayrıca çeşitli düşük ışık koşullarında etkili bir mesafede net görüntüler üretmek için dahili IR aydınlatıcılara da sahip.

Yeni seride siber güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Tüm kameralar kapsamlı siber tehditleri önlemek için Tyco Cyber Protection Ürün Güvenlik Programının güvenlik standartlarını destekliyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın