Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
MxBus İşlevi ile Yeni MOBOTIX Mx6 Kamera Hattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

MxBus İşlevi ile Yeni MOBOTIX Mx6 Kamera Hattı

Yeni kameralar Haziran 2018'de piyasaya sürülecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
MxBus İşlevi ile Yeni MOBOTIX Mx6 Kamera Hattı
MOBOTIX Haziran 2018'in ortalarından itibaren, ikinci nesil Mx6 kamera serisini entegre MxBus işlevselliği ile piyasaya sunacağını açıkladı.

MOBOTIX tarafından geliştirilen board tabanlı bir teknoloji olan MxBus teknolojisi siber saldırılara karşı şifrelemenin yanı sıra, MX-GPS-Box gibi pratik ek MOBOTIX modülleri ekleyerek kamera fonksiyonlarını genişletiyor.

Bir MOBOTIX video sistemi içinde, MxBus'lu Mx6 kameralar, aynı ağdaki bir kameraya bağlı bir MxBus modülünden verileri işleyip kullanabiliyor. Örneğin, bir GPS’in zaman sinyaline erişebiliyor veya MxMessageSystem aracılığıyla bir odanın tavanına yerleştirilen MxMultiSense modülleri aracılığıyla kendi kayıtlarını aktive edebiliyor. Yeni x16B / x26B modelleri, birinci nesil Mx6 kameralarla aynı dış tasarıma sahip. Böylece sensör modülleri ve tüm sistem bileşenleri yeni nesil MOBOTIX kameralarla kullanılabiliyor.

Tüm birinci jenerasyon mx6 güvenlik kamerası modelleri (x16A / x26A) da MxBus (x16B / x26B) ile ikinci nesil kamera modelleri uygun olarak kullanılabiliyor. MxBus işlevselliğini indoor kameralar c26B, i26B, p26B ve v26B ile birlikte kullanabilmenin yanı sıra kameraya iki ek giriş ve iki çıkış eklemek için ek bir MxIOBoard-IC gerek duyuluyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın