Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arteco, Üçüncü Taraf Entegrasyonunu Genişletiyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arteco, Üçüncü Taraf Entegrasyonunu Genişletiyor

Arteco VMS, üçüncü taraf IP cihazlarıyla daha fazla entegrasyon olanağı sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arteco, Üçüncü Taraf Entegrasyonunu Genişletiyor
Video yönetim yazılımı sağlayıcısı Arteco, hırsız alarm panelleri, yangın sistemleri ve bina otomasyon sensörleri tarafından üretilen olayların denetimini ve yönetimini kolaylaştıran yeni bir çözüm olan Arteco Security Connector'ı piyasaya sundu.

Gelişmiş yazılım paketi, Arteco'nun Video Etkinlik Yönetimi Yazılımını (VEMS) IP cihazları ve sistemi ile entegrasyon yeteneğini artırıyor. Arteco NEXT VEMS'e bir eklenti olarak sunulan ASC, kullanıcılara beş temel avantaj sunuyor.
  1. Çeşitli cihazların entegrasyonu- ASC, önde gelen satıcıların sistemleri tarafından üretilen olaylara izin veriyor.
  2. Kullanım kolaylığı - ASC, olayları Arteco Open Connector ve NEXT ile uyumlu standart protokollere dönüştürebiliyor ve önceden kurulmuş sürücüler, sezgisel bir yapılandırma süreci ile video ve güvenlik cihazlarını bir araya getirmenin uygun maliyetli bir yolunu oluşturuyor.
  3. Geliştirilmiş işlevsellik - Hafif ancak güçlü yazılım uygulaması, olayları yönetme yeteneği sağlamakla kalmıyor aynı zamanda sadece tek bir tıklamayla sensör gruplarının devreye alınması veya devre dışı bırakılmasına olanak sağlayan iki yönlü etkileşime olanak tanıyor.
  4. Ölçeklenebilirlik - ASC, Arteco NEXT eMotion, Active ve Extreme ile çalışıyor ve birkaç noktadan binlerce noktaya kadar yönetme yeteneği ile her boyutta kurulumla çalışabiliyor.
  5. Gelişmiş güvenlik ve iş operasyonları - Arteco Haritalar operatörlere görsel ve interaktif bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Karar verme, bireylerin kimliğini görsel olarak doğrulama ve bir sahneyi tam olarak gözden geçirmek için gereken kapasitenin geliştirilmesi sağlanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın