Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet X Lite Piyasaya Sürüldü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet X Lite Piyasaya Sürüldü

Hanwha Techwin, Wisenet X serisinin tüm önemli özelliklerini sunan yeni ürünü Wisenet X Lite'i piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Wisenet X Lite Piyasaya Sürüldü
Global güvenlik şirketi Hanwha Techwin , Wisenet X serisinin tüm önemli özelliklerini sunan yeni ürünü Wisenet X Lite serisini piyasaya sürdü.

Hanwha Techwin'in patentli SoC'si Wisenet 5 yonga seti ile donatılan Wisenet X Lite, mevcut X serisinin avantajlarını ve kullanıcıların talep ettiği tüm temel özellikleri destekliyor.

Yeni XNO-L6080R 2 MP bullet kamera, 3.2 - 10 mm değişken odaklı lensiyle, kullanıcıların daha iyi bir izleme performansı için odağı ve görüş açısını optimize etmelerini sağlıyor. Ayrıca, gyro sensörleri kullanarak görüntü sabitleme ileson derece hassas bir stabilizasyon performansı sunuyor, IR özelliği gece izlemeyi destekliyor. XNO-L6080R, odak algılama ve kurcalama saptama gibi çeşitli video analizi özelliklerini kullanıyor ve kullanıcının hızlı bir şekilde yanıt vermesini sağlamak için bir olay meydana geldiğinde kullanıcıya anında bildirim gönderebiliyor.

Hanwha Techwin'in tescilli video sıkıştırma teknolojisi olan WiseStream II ve H.265 sıkıştırma teknolojisini kullanan yeni bullet kamera, sistemin işletim ve bakım maliyetlerini önemli ölçüde azaltmak için yüksek kaliteli görüntüleri etkin bir şekilde sıkıştırıyor. Ürün aynı zamanda toz ve dış mekan kurulumları için suya karşı IP66 dayanıklılık ve çeşitli koşullar altında tüm hava koşullarının izlenmesini sağlayan IK10 darbe dayanımı sertifikasyonuyla geliyor.

Hanwha Techwin Wisenet X Lite ile X serisinin teknolojileri daha çok müşteriye daha uygun fiyatla sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın