Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobil Video Gözetim Pazarında Son Durum - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mobil Video Gözetim Pazarının 27 Milyar Dolara Ulaşması Bekleniyor

Market Research Future tarafından yayınlanan ''Mobil Video Gözetimi Pazarı’’ raporuna göre, küresel mobil video gözetim pazarı 2017-2023 yılları arasında %14 oranında büyüyecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Mobil Video Gözetim Pazarının 27 Milyar Dolara Ulaşması Bekleniyor
Mobil video sistemlerinin esnek yapısı toplu taşıma araçlarının ve ulaşım hatlarının uzaktan izlenmesini kolaylaştırdığı için son yıllarda büyük bir popülarite kazandı. Market Research Future isimli bir araştırma şirketinin yayınladığı rapora göre, mobil video sistemlerinin pazar payı 27 milyar doları bulacak.

Pazara genel bir bakış
Mobil video gözetim pazarı bileşen, sistem ve uygulama bazında bölümlere ayrılır. Sistem bölümü, analog video gözetimi ve IP video gözetiminden oluşur. Analog video gözetimi uzaktan erişilebilirlik sağlayamazken, mevcut altyapıya entegrasyonu oldukça zordur. Analog video yönetimiyle ilgili diğer bir sorun ise emek yoğunluğudur. IP video gözetimi, analog video gözetimi ile karşılaştırıldığında basit ve uygun maliyetlidir. Kablosuz bağlantı desteği nedeniyle mobil video izleme için uygun bir yaklaşım olarak kabul edilmektedir.

Market Research Future tarafından hazırlanan ‘’Mobil Video Gözetimi Pazarı’’ raporuna göre küresel mobil video gözetim pazarının gelişen bir büyümeye tanıklık ederek, 2017-2023 yılları arasında yıllık %14 bileşik büyüme oranı ile 2023 yılına kadar 27 Milyar Dolar seviyesine ulaşması bekleniyor.

Mobil Video Gözetim Pazarında Son Durum

Mobil pazar, video gözetim endüstrisindeki teknolojik ilerlemelere hızla ayak uyduruyor. Farklı sektörlerdeki, çeşitli son kullanıcıların, mevcut analog sistemlerden IP kameralara geçmesi, önümüzdeki yıllarda küresel pazarının büyüme umutlarını da artırıyor. Rapora göre analog sistemlerden IP sistemlere yoğun geçiş mobil sistemlerin stadyumlar, şehir gözetleme projeleri ve oteller gibi geniş bir gözlem alanını kapsamalarına olanak tanıyor.

IP kameraların artan şekilde benimsenmesinin başlıca nedenleri arasında, kurulum maliyetinin düşük olması, bakım masraflarının düşük olması, ucuz işçilik ve düşük toplam sahiplik maliyeti yer alıyor. Ayrıca, bu kameraların yüksek kalite, esneklik, ölçeklenebilirlik, kolay kurulum ve müşterilerin değişen ihtiyaçlarına uyumluluk gibi çeşitli özelliklere sahip olması talebi etkileyen başlıca etmenler arasında gösteriliyor.

Raporda Mobil video gözetim pazarının bölgesel bazda analizi yapılıyor. Kuzey Amerika'nın piyasadanın en büyük paya sahip olduğu tahmin edilirken, Asya Pasifik’inin tahmin döneminde en hızlı büyüyen bölge olacağı tahmin ediliyor. 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın