Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis Communications, Yazılım Geliştirme Ofisi Açıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis Communications, Yazılım Geliştirme Ofisi Açıyor

Axis'in yeni ofisinde yaklaşık 100 kişi çalışacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis Communications, Yazılım Geliştirme Ofisi Açıyor
Axis Communications, İsveç'in Lund şehrinde bu ay yazılım geliştirme için bir Ar-Ge ofisi açıyor. Axis’in yeni ofisinde birkaç yıl içinde, yaklaşık yüz çalışanı istihdam etmesi bekleniyor.

Axis Communications'ın Ar-Ge Başkan Yardımcısı Kenneth Jonsson. “Axis büyüyen bir şirket ve Ar-Ge’ye odaklanmamız, başarımızın temel taşlarından biri. Hızla büyürken, gerekli yetkinliklere ihtiyaç duyduğumuz oranda sahip olmak için Lund dışına bakmalıyız, ”diyor.

2017’de 8.6 milyar SEK'in üzerinde satış rakamlarına ulaşan Axis, Ar-Ge'ye yüzde 18'den fazla yatırım yapıyor. Axis, Lund'daki Axis genel merkezinde, 1000'den fazla kişi, ağ videosu, erişim kontrol sistemleri, ses sistemleri ve video analizleri gibi alanlarda yeni ürün ve çözümlerin araştırılması ve geliştirilmesi için çalışıyor.

Linköping'te açılacak olan yeni ofis, yazılım geliştirme odak noktası olarak konumlandırılıyor. Jonsson, "İyi bir üniversite ve iyi işleyen bir iş topluluğunun birleşimini bulacağımız Linköping'te bir ofise sahip olmanın birçok faydasını görüyoruz. Bu bize doğru yetkinlikleri bulmak ve başarılı Ar-Ge operasyonlarını sürdürmek için iyi bir temel sağlıyor" diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın