Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
March Networks Akıllı IP Kamera Serisini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

March Networks Akıllı IP Kamera Serisini Tanıttı

March Networks, SE2 Serisi IP kameralarını piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
March Networks Akıllı IP Kamera Serisini Tanıttı
March Networks yeni SE2 Serisi IP kameraları, iç mekan nanodome, outdoor IR dome ve iç mekan IR dome modellerini içeriyor.

March Networks,  yeni SE2 IP kamera serisini piyasaya sürdü. 1080p video sunan SE2 Serisi IP kameralar, bant genişliği ve depolama tüketimini% 50 ve daha fazla azaltan akıllı bir düşük bit hızı (LBR) özelliği ne sahip.

Tüm March Networks video kayıt platformlarıyla uyumlu olan kameralar, March Networks 'Command Enterprise video yönetim yazılımı ile kolayca yönetilebiliyor. Command Enterprise, kullanıcıların komple video çözümünü daha etkin bir şekilde yönetebilmelerini, merkezi video yönetimi, kitle kamera yönetimi ve sistem sağlığı izleme gibi özelliklerden yararlanabilmelerini sağlıyor.

SE2 Serisi kameralar, ayrıca ONVIF Profile S standardıyla üçüncü taraf video kayıt sistemleriyle de uyumlu olarak üç farklı modelde geliyor:

• SE2 Indoor NanoDome : Ekstra geniş, 134 derecelik görüş alanına (FOV) sahip düşük profilli bir dome kamera olan modelde, yüzeye montaj uygulamalarında, tüm kablolar kameranın içinde sonlanıyor. Kamera kurulum sırasında basit konumlandırma için 3 eksenli bir gimbal ve dikey odaklı sahnelerin daha iyi yakalanması için 90 derecelik bir koridor modu dönüşü içeriyor.

• SE2 Indoor IR Dome : Yüksek Dinamik Aralık (HDR) ve entegre kızılötesi (IR) LED'lerin bir kombinasyonunu kullanan IR dome kamera ayrıca koridor modu, uzaktan zum, uzaktan odaklama gibi özellikler içeriyor.

• SE2 Outdoor IR Dome : Hava koşullarına karşı korumalı (IP66), saldırılara karşı dayanıklı (IK10) bir muhafaza ile korunan sağlamlaştırılmış bir tasarıma sahip olan kameranın entegre HDR, IR ve P-Iris işlevleri, farklı aydınlatmalarda ve nesnenin FOV içindeki mesafesinden bağımsız olarak video çekimi sağlıyor. Diğer SE2 modellerine benzer şekilde, kamera koridor modu, 3 eksenli gimbal ve uzak zoom ve odak özelliklerini de içeriyor.

Her SE2 Serisi kameralar, teknisyenlerin akıllı telefon veya tabletleriyle March Networks'ün ücretsiz GURU Smartphone Uygulamasını kullanarak tarayabilecekleri bir QR kodu ile birlikte geliyor. Kod sayesinde teknisyenler ürün seri numaralarına, garanti durumuna, video eğitimlerine ve ürün kılavuzlarına kolayca erişebiliyor.

March Networks'ün Ürün Müdürü Nathan Dinning “SE2 Serisi IP kameraları portföyümüze eklemekten büyük heyecan duyuyoruz. Şirketimizin bugüne kadar sunduğu en düşük maliyetli kamera serisi olan yeni SE2 serisi ile yüksek performansı uygun fiyatlarla bir araya getiriyoruz.’’ diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın