Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Netgear'dan Yeni Kablosuz IP Kamera: FlexPower - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Netgear'dan Yeni Kablosuz IP Kamera: FlexPower

Netgear pille çalışan FlexPower IP kamerasını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Netgear'dan Yeni Kablosuz IP Kamera: FlexPower
Netgear yeni FlexPower kablosuz IP kamera (VNC4030) ve FlexPower baz istasyonunun (VNB4000) piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

FlexPower IP kamera, 130 derecelik geniş açılı bir objektifi ile HD kalitesinde video sağlıyor. Pil, AC veya isteğe bağlı güneş enerjisi gibi esnek güç seçeneklerini kullanan kamerada PIR hareket algılama sensörleri de bulunuyor Kamera uzak VMS sunucularına video akışları göndermek için Netgear 4G LTE modemlerle de eşleştirilebiliyor. ONVIF standartlarıyla uyumlu olan yeni FlexPower IP Kamera diğer ONVIF uyumlu  video yönetim sistemleri (VMS) ile kolayca entegre edilebiliyor.

Netgear FlexPower baz istasyonu, 300 metreye varan bir görüş mesafesine sahip FlexPower kameraları için kablosuz erişim noktası görevi görüyor. Yalnızca FlexPower kamera bağlantısı için tasarlanan bu ürün, diğer cihazlara WiFi sağlamıyor ve sadece dört adete kadar FlexPower kamerayı destekliyor. Netgear baz istasyonu tavan, duvar ve masa üstü için esnek montaj seçenekleri sunuyor. Sisteme, daha fazla kamerayı desteklemek ve daha geniş kablosuz kapsama alanı sağlamak için ek baz istasyonları eklenebiliyor.

Netgear Akıllı Ev Güvenliği Ürün yöneticisi Greg Falgiano, “Yeni FlexPower kameramız, NETGEAR'ın akıllı ev güvenlik kameraları alanında sektörün en iyi markası olarak, WiFi mühendislik uzmanlığını kullanıyor. FlexPower kamera, diğer kameraların yapamayacağı şekilde korunmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kameranın ONVIF standartlarına uygun olmaları, kameraları hem akıllı bir yatırım haline getiriyor hem de  kameraların mevcut video güvenlik sisteminize kolay bir şekilde eklenebilmelerini sağlıyor.’’ diyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın