Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Yeni Endüstriyel Kamera Serilerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yeni Endüstriyel Kamera Serilerini Tanıttı

Dahua, lojistik endüstrisi ve genel endüstri otomasyonu için üyeni endüstriyel kamera modellerini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yeni Endüstriyel Kamera Serilerini Tanıttı
Endüstriyel otomasyonun hızla gelişmesiyle birlikte, üretkenlik artışı, işgücü müdahalesinin azaltılması ve ürün kalitesinin iyileştirilmesi için uzun süren çabalar, endüstriyel kameraları olan talebi artırıyor. Bu talebi değerlendiren Dahua, dünya çapında lojistik endüstrisi ve genel endüstri otomasyonu için ürün yelpazesini zenginleştiren yeni endüstriyel kamera modellerini tanıttı.

Alan Tarama kameraları-  Dahua, ürün yelpazesini, farklı uygulamalar için tasarlanan7000, 5000 ve 3000 serileri ile genişletiyor. En yüksek performans gereksinimine sahip kullanıcılar için 7000 serisi, fiyat avantajı için 5000 serisi, giriş seviyesi için de 3000 serisi öneriliyor.

Hat tarama kameraları - 1/2 satır ve 2K / 4K çözünürlükteki hat tarama kameraları artık hareketli nesnelerle yüksek çözünürlük ve yüksek tarama hızı gerektiren farklı uygulamalar için sunuluyor.

Akıllı kameralar - Gömülü kod okuma algoritmasına sahip Movidus tabanlı akıllı kamera, özellikle lojistik otomasyondaki hızlı gelişim ile lojistik uygulamaları için öneriliyor.

3D kamera: 3D kamera ürün portföyüne yakın zamanda eklenmiştir ve nesne boyutunu mm seviyesine kadar ölçebilmektedir.
Lens ve Çevre Birimleri - Açık SKD ile birlikte geniş yelpazedeki lens ve çevre birimleri, komple endüstri çözümleri sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın