Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin, Wisenet Intrusion Detection çözümlerini başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, Wisenet Intrusion Detection çözümlerini başlattı

Wisenet Saldırı Tespit çözümleri gölgeler veya yansımalar gibi aydınlatma koşullarından bağımsız, güvenilir bir algılama sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, Wisenet Intrusion Detection çözümlerini başlattı
Hanwha Techwin ve AI Tech analitik uzmanları, maksimum algılama sağlayan, zaman alıcı ve ek maliyetlere neden olan yanlış alarmların etkisini önemli ölçüde azaltan, uygun fiyatlı, hırsız algılama çözümlerini duyurdu. WISENET Saldırı Tespit çözümleri akıllı video analizleri ile Wisenet X kameraların işleme gücünü kullanarak, gölgeler veya yansımalar gibi aydınlatma koşullarına varlığına bakılmaksızın güvenilir bir algılama sağlıyor.

Wisenet AI-Intrusion-PRO

Wisenet AI-Intrusion-PRO çözümü, AI Tech'in akıllı video analizleri ile birleştirildiğinde, yasak bölgelerdeki herhangi bir etkinliğin doğru bir şekilde algılanmasını sağlayan ve 2 MP Wisenet XNO-6020R / INT IR mermi kamerası tarafından çekilen üstün kaliteli görüntülerden yararlanıyor. Site çevresi güvenlik amaçları için, uzaktan yapılandırılabilen multi-tripwire sanal hatlarını geçen kişileri veya nesneleri de algılayabiliyor.

Gerçek zamanlı raporlama

Wisenet XNO-6020R / INT kamera, saldırgan aktivitesini FTP veya e-posta yoluyla bildirecek şekilde yapılandırılabiliyor. AI Tech analitiği tarafından doğrulanan alarm olayları, Wisenet XNO-6020R / INT IR kamera tarafından çekilen görüntülerle birlikte, Wisenet ağ video kayıt cihazları tarafından yönetiliyor. Ayrıca Wisenet WAVE ve SSM Video Yönetim Yazılımı ve Milestone Xprotect gibi diğer VMS markaları tarafından da destekleniyor.

Wisenet AI-Güvenlik-DASH

Wisenet AI-Security-DASH çözümü, Wisenet AI-Intrusion-PRO'nun tüm özelliklerini ve fonksiyonlarını paylaşıyor. Çözüm, 2 megapiksellik Wisenet XNO-6020R / SEC IR bullet kamerada önceden yüklenmiş olarak bulunan kenar tabanlı kontrol paneline bir web tarayıcısı tarafından uzaktan erişilebiliyor. Birden çok güvenlik kamerası kullanımında ise kontrol paneli bir sunucuda da çalıştırılabiliyor.

Wisenet AI-Security-DASH opsiyonel iki ek modül ile kullanılabiliyor. AI-LOITERING özelliği belirli bir alanda kalan kişilerin şüpheli davranışlarını önceden yapılandırılmış bir içinde tespit etme fırsatı sunarken, AI-LOST, özelliği ise havaalanları, otobüs ve tren istasyonları gibi ortak alanlarda bulunan 1 ila 10 dakikalık bir süre zarfında terk edilmiş gibi görünen nesneleri tespit edebiliyor. Sistem terk edilmiş objeler dışında aynı zamanda ortamdan kaldırılan nesnelerini de algılayabiliyor
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın