Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Perakendede Modüler Kameraların Avantajları - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Perakendede Modüler Kameraların Avantajları

Modüler kamera nedir?

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Perakendede Modüler Kameraların Avantajları
IP kamera sistemlerinin son kullanıcı varlıklarını güvenli tutmaktaki rolünü hepimiz biliyoruz. Bununla birlikte, kameraların kurulumunun zor ve zorlu olduğu bazı yerler var. Modüler kameralar, perakende de dahil olmak üzere çeşitli dikey pazarlarda bu sorunların üstesinden gelebilecek çözümler sunabilir.

Modüler kamera nedir?

Modüler bir kameranın iki ayrı parçası vardır. Bunlar görüntü sensörü ve mercekten oluşan daha küçük bir sensör ünitesi ve görüntü işleme ile ağ iletişiminin gerçekleştirildiği bir ana birimdir. Sensör ünitesi kabloyla ana üniteye bağlanır ve iki parça birbirinden ayrı olarak yerleştirilebilir.
Modüler güvenlik kamerası sistemlerinin ana uygulamaları, müdahale riskinin olabileceği yerlerde gizli gözetim ve diğer kameraların yerleştirilemediği yerlerde gözetim sağlamaktır.

Modüler kameralar nerelerde kullanılır?

Modüler kameralar perakende, bankacılık, taşımacılık ve endüstriyel makinelere kadar çok yönlü uygulama alanlarına sahiptir. Kameraların fark edilememesi ATM makinelerinde de kolayca kullanılabilmesini sağlar ve bu sayede bankaların suçluları yakalama olasılığı daha yüksektir. Suçlular kameraları göremezse, o zaman önlem alma olasılığı daha düşüktür. Toplu taşıma ve acil servis hizmetleri, yüksek kaliteli video içeren modüler gizli kamera modellerinden yararlanabilir. Taşımacılık organizasyonları her zaman en büyük bütçelere sahip olmayabilir ve uygun maliyetli modüler kameralar, büyük bütçeler olmadan yüksek kaliteli görüntüler sağlayabilir.

Modüler kameraların anlaşmazlıkların giderilmesinden, kayıpların önlenmesine kadar çeşitli hedeflere ulaşmak için kullanabilecekleri önemli uygulama alanlarından biri de perakende satış noktalarıdır. Modüler kameralar güvenlik ve kayıp önleme amacıyla mağazada yer alan olayları doğrulamak için SD karta kayıt yapabilir, ses kayıt birimleri, yazarkasaların etrafına monte edilebilir.

Ayrıca, kameraların büyüklüğü video gözetiminin gizli ve göze batmamasını da sağlar. Günümüzdeki modüler kamera sensörleri, eskiye kıyasla daha gelişmiş olması mağazaların içindeki kör noktalar neredeyse ortadan kaldırır. Sensörlerin ve muhafaza tasarımının küçük olması, mağaza dekoruna uyum sağlar ve müşterilerin baskıcı bir gözetim ortamı olmaksızın konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamalarına yardımcı olur.

Modüler kamera sistemleri neredeyse her yere yerleştirebilir, dar alanlara sığdırabilir, ATM'lere yerleştirebilir ve hatta otobüslerde ve polis arabalarında bile kullanılabilir. Aynı zamanda, küçük bir alanda birden fazla kameraya ihtiyaç duyulduğunda maliyet açısından da etkilidirler. İhtiyaçlarınıza en uygun donanım kombinasyonunu elde etmek için sensörü ve ana üniteleri ayrı olarak satın alabilir ya da paketler halinde sunulan tam modüler kameralar satın alabilirsiniz.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın