Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
A26 ile Evlerde H.265 Teknolojisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

A26 ile Evlerde H.265 Teknolojisi

Dahua A26 kamera, ev kullanıcılarına gelişmiş özellikler sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
A26 ile Evlerde H.265 Teknolojisi
Dahua tarafından tüketici pazarındaki kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için piyasaya sunulan H.265 kamera serisi ürünlerinden biri olan A26 kablosuz IP kamera gerek tasarımı gerek gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

İnsanların dışarıda oldukları evlerine bağlı kalmaları için pratik bir çözüm sunmak için tasarlanan A26 wireless kamera akıllı insan algılama ve anlık uyarıları gibi özellikleriyle, tkullanıcıların istedikleri zaman evde neler olup bittiğini bilmelerini sağlıyor. Kameranın ‘’akıllı izleme’’ fonksiyonu, kameranın etrafında herhangi bir hareketli nesneyi olduğunda otomatik olarak izlenmesini sağlıyor ve güvenlik seviyesini artırıyor.

A26 kablosuz kamera H.265 teknolojisine sahip ve 2MP görüntü sensörü ile yüksek çözünürlüklü akıcı videolar sunuyor. En yeni H.265 sıkıştırma teknolojisinin kullanıldığı A26, bant genişliği ve depolama alanından % 50'ye varan oranlarda tasarruf sağlarken, yüksek video kalitesinin neden olduğu ağ bant genişliğini veya depolama endişelerini ortadan kaldırıyor. Easy4ip uygulaması ile kamera kayıtları bulut üzerine kaydedilebiliyor ve kameralara internet üzerinden erişilebiliyor. Dahua Easy4ip platformu ayrıca, Dahua kamera modellerinin Philippe Hue, Amazon Alexa, vb. diğer akıllı ev uygulamalarıyla etkileşime girmesini sağlayan IFTTT'yi de destekliyor.

A26 hareket algılamayı desteğiyle, herhangi bir bir uyarı tetiklendiğinde kullanıcıları bir mesajla uyarıyor. Yüksek kaliteli IR LED'ler ve Dahua Akıllı IR algoritmaları ile, geliştirilen A26 kablosuz IP kamera, gece olduğunda otomatik olarak gece moduna geçiyor ve ışık koşulları değiştiğinde IR LED'lerinin parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor. 7/24 korumayı destekleyen Dahua Smart IR LED'lerle kullanıcılar tam karanlıkta bile ayrıntılı videolar elde edebiliyor.

Yatay olarak 355 °, dikey olarak 90 ° açıyı destekleyen kamera kör nokta olmadan tüm yönlerde döndürülebilmeye izin veriyor. Gelişmiş izleme algoritmalarına dayalı akıllı izleme, kameranın tavana kurulduğunda bile, kameranın hem yatay hem de dikey yönde hareket ederek, nesnelere otomatik olarak odaklanmayı ve izlemeyi sağlıyor.

İç mekan uygulamaları için tasarlanan A26 güvenlik kamerası dahili mikrofon ve hoparlör işlevi ile iki yönlü ses sunuyor. Böylece tüm çekimler veya günlük videolar canlı ses ile kaydediliyor. Çift yönlü ses, kullanıcıların görüntüleme alanını izlerken aynı zamanda aile üyeleri ya da evcil hayvanları ile iletişim kurabilmelerini sağlıyor.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın