Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
IDIS En Yeni Ürünlerini IFSEC Fuarında Sergileyecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

IDIS En Yeni Ürünlerini IFSEC Fuarında Sergileyecek

IDIS'in ödüllü gözetim teknolojileri 19-21 Haziran tarihlerinde IFSEC 2018 fuarında sergilenecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
IDIS En Yeni Ürünlerini IFSEC Fuarında Sergileyecek
IDIS, en yeni çözümlerini IFSEC'de sergileyecek ve katılımcıların çeşitli uygulamalar için eksiksiz uçtan uca çözümler keşfetmelerini sağlayacak.
Şirketin  ödüllü gözetim teknolojileri 19-21 Haziran tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecek olan IFSEC 2018 fuarında sergilenecek. Son kullanıcılar, montajcılar, danışmanlar ve distribütörler yüksek performanslı yeni özelliklere sahip güvenlik ürünlerini yakından inceleme fırsatına sahip olacak.

Fuarda sergilenecek, yeni nesil IDIS çözümleri arasında, operatörlerin tek bir monitörden çoklu uygulamaları denetlemelerine olanak tanıyan, VGA veya HDMI çıkışı olan donanımları bağlayarak monte edilen, çift ödüllü HE-1101 HDMI / VGA Video Encoder de yer alacak. IDIS, IFSEC fuarında bir ilke imza atarak IDIS Smartphone Cam ve Gizlilik Maskeleme teknolojisini de tanıtacak.

Almanya'nın en iyi uluslararası tasarım ödüllerinden ikisine sahip olan, H.265 IR PTZ kamera da şovda sergilenecek. 8MP otomatik odaklı merceğiyle daha net görüntüler sağlayan H.265 IR PTZ kamera, hareket algılama ve görüntü analizi için yüksek güçlü IR LED ile geceleri 200 metreye kadar görüntüleme yapabiliyor. Katılımcılar ayrıca merkezi bir kontrol odası veya izleme merkezi oluşturmada önemli tasarruflar yapmalarını sağlayan IDIS Center video yönetim yazılımının, uygulamalı gösterilerini deneyimleme şansına da sahip olacak.

IDIS Europe Genel Müdürü James Min, “Bu yılki IFSEC'de gerçekten herkes için bir şeylerimiz var. Genişletilmiş ürün yelpazemiz ve yeni teknolojilerimiz, tüm güvenlik satın alma zinciri için değer yaratan yeniliklere olan devam eden odağımızı açıkça gözler önüne seriyor. ” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın