Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kraliyet Düğününe Büyük Güvenlik Operasyonu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Kraliyet Düğününe Büyük Güvenlik Operasyonu

Güvenlik önlemleri için yaklaşık 8,5 milyon dolar harcandı!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Kraliyet Düğününe Büyük Güvenlik Operasyonu

Milyonlar, 19 Mayıs Cumartesi günü Britanya tahtının 6. sıradaki varisi Prens Harry ve Amerikalı oyuncu Meghan Markle'ın evlilik törenini izledi. 600 misafirin davetli olduğu düğün törenine, dünyanın dört bir yanından 5.000 gazeteci ve çevre bölgelerden gelen 100.000’in üzerinde ziyaretçi katıldı. 

Prens Harry ve Megan Markle’ın düğünü, hendeklerle çevrili bir kalede gerçekleştirildi. Yerel polis, çiftin düğün mekanı ile ilgili detaylarla ilgili olarak, büyük gün için çok büyük güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı.

Düğünün yapıldığı küçük tarihi bir kent olan Windsor, kraliyet düğünü nedeniyle haftasonu 100.000 ziyaretçiyi ağırladı. Polis, aylar önce kasabada güvenlik önlemleri almaya başladı. Otomatik plaka tanıma teknolojisi, kasabaya gelen araçları kontrol etti. Araç saldırılarını önlemek için Windsor'un içinde ve dışında büyük çelik ve beton bariyerler kuruldu. Özel eğitimli köpekler rutin olarak posta kutularını ve şehrin tarihi kanallarını aradı.

Terör, kraliyet takıları, halk güvenliği ve kapkaç suçları gibi dört ana tehdite odaklanan İngiliz Polisi, üç bin kişilik polis kadrosuyla kasabada kuş uçurtmadı. Tüm güvenlik önlemleri için yaklaşık 8,5 milyon dolar harcandı. 
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın