Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arteco ve Hanwha'dan Wisenet Kameralar İçin İşbirliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arteco ve Hanwha'dan Akıllı İşbirliği

Arteco ve Hanwha, Hanwha'nın Wisenet Kameralarını desteklemek için ortaklıklarını genişletti

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arteco ve Hanwha'dan Akıllı İşbirliği
Etkinlik odaklı akıllı video yönetimi çözümleri sunan global bir kuruluş olan Arteco, Arteco NEXT Video Etkinlik Yönetimi Yazılımı kapsamında tüm Wisenet cihazları ve yerleşik analitik uygulamalarının kapsamlı yönetimini sağlamak için Hanwha Techwin ile uzun süredir devam eden işbirliğini genişlettiğini duyurdu. Entegrasyon sayesinde, Hanwha Techwin'in Wisenet serisi ürünleri artık 4K Ultra HD video akışı-kaydı ve video analizi uygulamaları dahil olmak üzere video yönetimi, olaylar ve özellikler bakımından tam olarak destekleniyor.


Arteco Open Connector ile gerçekleştirilen entegrasyon, üçüncü parti cihazlardan gelen olayları birleştirip Arteco VEMS arayüzünde sunuyor. Her iki teknolojinin de kullanıcıları, güvenlik sistemleri tasarlamalarına olanak tanıyan, operatörün görevlerini kolaylaştırarak ve azaltarak durumsal farkındalık ve güvenlik açısından önemli faydalar sağlayan, özelleştirilebilir bir platforma erişebiliyor.

Hanwha Techwin Amerika Teknik Direktörü Paul Kong, “Arteco'nun analitik ürün yelpazemize olan geniş kapsamlı desteğiyle, müşteriler daha güçlü güvenlik önlemleri almak için daha güçlü veri kümelerine erişebiliyor. Bu ortaklık müşterilerin güvenli şehirler, kritik altyapı, eğitim, lojistik ve perakende dahil olmak üzere çeşitli müşterilerin ve pazar gereksinimlerinin karşılamasını sağlıyor.”

Wisenet III ve Wisenet X kamera serisi de Arteco Analytics Extreme tarafından tamamen destekleniyor.

Arteco CEO'su Giampaolo Sabbatani, “Uzun vadeli ortaklığımız, gelişmiş analitik işlevsellik ve dünya çapındaki müşterilerimize akıllı teklifler sunma konusundaki ortak taahhüdümüzü güçlendiriyor” dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın