Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VideoEdge TrickleStor Teknolojisi İle Kesintisiz Kayıt - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VideoEdge TrickleStor Teknolojisi İle Kesintisiz Kayıt

Johnson Controls 'VideoEdge TrickleStor teknolojisi, sistem kayıt performansını artıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VideoEdge TrickleStor Teknolojisi İle Kesintisiz Kayıt
Johnson Controls, ağ bağlantısı kaybı durumunda, bir izleme sisteminde video verilerinin bütünlüğünü korumak için tasarlanmış VideoEdge TrickleStor çözümünü tanıttı.

TrickleStor, VideoEdge NVR'leri ve Illustra IP kameraları arasında son derece entegre bir bağlantı çözümü sunuyor. TrickleStor teknolojisi, NVR güncellemeleri veya ağ kesintisi durumunda video kaybına karşı koruma sağlayarak, videoyu yerel olarak Illustra kameralara kaydediyor.
VideoEdge NVR'ye olan bağlantı kaybolduğunda, video, kameranın SD kartına doğrudan aynı kare hızında, çözünürlükte ve kodlama ile kaydediliyor. Bağlantı yeniden kurulduğunda, korunan ve kaydedilen video, otomatik olarak medya veritabanına aynı tarih ve saat güncellemesiyle ekleniyor. TrickleStor ile NVR bağlantısı kaybolduğunda, videolar sadece SD karta kaydedilerek, kart ömrü ve kaynakların kullanımı en üst düzeye çıkarılıyor.

Geliştirilmiş SD kart ömrü

Video alma işleminin neden olduğu bant genişliği tüketimini en aza indirmek için, eksik video, kameradan NVR'ye çok düşük bir bit hızında çekiliyor. Aktarılan video ile daha sonra kaydedilen video arasındaki akışta gözle görülebilir hiçbir fark olmuyor. TrickleStor, NVR'ye bağlanırken yalnızca SD karta video kaydı yaparak SD kart ömrünü ve kaynak kullanımını en üst seviyeye çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcı müdahalesi olmaksızın veritabanında kesintisiz video akışı sağlıyor. Böylece medya veritabanı onarım süreci otomatikleştiriliyor ve herhangi bir ağ iletişimi hatası meydana geldiğinde veri kaybı önleniyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın