Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls'den Illustra IntelliZip Akıllı Sıkıştırma Teknolojisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls'den Illustra IntelliZip Akıllı Sıkıştırma Teknolojisi

Johnson Controls, Illustra IntelliZip akıllı sıkıştırma teknolojisini başlattığını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls'den Illustra IntelliZip Akıllı Sıkıştırma Teknolojisi
Johnson Controls, kullanıcıların video güvenlik sistemlerinde ihtiyaç duydukları bant genişliği ve depolama miktarını video kalitesini koruyarak düşüren ve maliyetlerin azaltılmasını sağlayan Illustra IntelliZip akıllı sıkıştırma teknolojisini tanıttı.

Akıllı sıkıştırma motoru

Illustra IntelliZip akıllı sıkıştırma motoru, Illustra kameralarının VideoEdge ağ video kaydedicilerine canlı video akışı sırasındaki sıkıştırma seviyesini ayarlamak için akıllı bit hızı kontrolünü kullanıyor. Ayrıca H.264 ve H.264 + video akışlarının ötesinde ağ bant genişliği ve depolama gereksinimlerini en aza indiriyor. IntelliZip, görüntüdeki alanların statik kaldığı hareket etmeyen veya düşük hareketli sahnelerin uzun sürelerde öne çıktığı kameralarla kullanılıyor. IntelliZip'in hız kontrolü, sahne içindeki aktiviteyi belirleyerek, optimum bir bit hızı için enkoder konfigürasyonunu ayarlıyor.

Sorunsuz yeniden yapılandırma

IntelliZip'in hız kontrolü her bir video karesinin ortalama hareket seviyesini, hareket algılama matrisini ve gürültü seviyesini izleyerek, sahne içindeki aktiviteyi belirliyor ve istenen video kalitesine ulaşmak için optimum hızıyla enkoder konfigürasyonunu ayarlıyor. Böylece bit oranı yüzde 50'ye varan oranlarda düşürülebiliyor. IntelliZip, sahnede düzensiz hareket olduğunda görüntünün kalitesini korumak için yeniden yapılandırıyor. Bu sayede hiçbir veri kaybolmadan video akışı kalitesi korunuyor.

H.265 video sıkıştırma

IntelliZip konseptiğ aynı zamanda H.265 sıkıştırmasına da uygulanarak, güvenlik operatörlerinin yüksek performanslı sıkıştırma algoritmasının avantajlarından da yararlanmalarını sağlıyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın