Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dallmeier, VideoNetBox 3 Çözümünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dallmeier, VideoNetBox 3 Çözümünü Duyurdu

Dallmeier, küçük ve orta ölçekli işletmeler için VideoNetBox 3 tak- çalıştır video güvenlik çözümünü tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dallmeier, VideoNetBox 3 Çözümünü Duyurdu
Küçük ve orta ölçekli işletmeler için video güvenlik çözümlerinin kurulumunun kolay ve sistemin düzgün çalışabilmesi özellikle önemlidir. Dallmeier bu hedef kitle için 16 adede kadar HD video akışını hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırılabilen VideoNetBox 3'ü tanıttı. Cihaz, kanıtlanmış SMAVIA kayıt ve analiz yazılımını kompakt, fansız ve enerji verimli sunucu donanımıyla birleştiriyor.

VideoNetBox 3 ile, mağazalar, benzin istasyonları, küçük imalat şirketleri veya benzeri işletmelerin, kanıtlanmış Dallmeier yeni seri ile kamera ve kayıt teknolojisine hızlı ve basit bir çözüm üretebilmeyi hedefleniyor. Kapsamlı analizlerle, karmaşık güvenlik sorunlarına çözümleri oluşturulurken, müşterinin güvenlik hedeflerinin yerine getirilmesini sağlanıyor.

4 TB'a kadar depolama kapasitesi

'Tak ve kullan' yaklaşımı ve yüksek enerji verimliliği, maliyeti ve karmaşıklığı azaltıyor. Müşteriler isterse ONVIF uyumlu üçüncü parti üreticilerin kameralarını sistemlerine entegre edebiliyor. En iyi şekilde eşleştirilen donanım bileşenleri, alan gereksinimlerini ve 15 Watt'ı aşmayan mükemmel pasif soğutma güç tüketiminin yanı sıra gürültüyü de en aza indiriyor. VideoNetBox 3, 30 fps'ye kadar kare hızıyla, 16'ya kadar HD video akışını, ayrıca iki sabit disk yuvası ile 4 TB'a kadar depolama alanını destekliyor.

Entegre SMAVIA Görüntüleme İstemcisi, kayıtların bağımsız ve rahat bir şekilde analiz edilmesini sağlıyor. Örneğin, hareket içeren videolar 'SmartFinder' işleviyle hızlı ve akıllı bir şekilde bulunabiliyor. Ek olarak, SMAVIA bir dizi analiz ve görüntüleme işleviyle beraber geliyor. VideoNetBox 3'te Windows iş istasyonları için iki lisans bulunuyor. İsteğe bağlı DMVC Sunucu işlevi ile iOS veya Android ile çalışan mobil cihazlardaki canlı görüntülerin ve kayıtların oynatılmasını sağlanıyor.

SeMSy güvenlik yönetim sistemi

Dallmeier, canlı görüntülerin oynatılması, kayıtların aranması ve analiz edilmesi için geniş görüntüleme seçeneklerinden, PTZ kameraların kontrolüne ve önemli kayıtların kolay arşivlenmesine kadar eksiksiz bir güvenlik yönetim sistemi sunuyor.

DMVC Sunucu işlevi, IT personelinin, güvenlik görevlilerinin veya şirket yöneticilerinin seyahat ederken bile her zaman canlı görüntülere ulaşabilmesi için isteğe bağlı olarak, iOS veya Android ile çalışan mobil cihazlardaki kayıtların oynatılmasını sağlıyor. Kırsal alanlar için veya düşük bant genişliğine sahip şube ofislerini bağlarken, ek bir seçenek olarak da kullanılabilen PRemote-HD işlevi, yüksek çözünürlüklü video akışlarının (canlı ve oynatma) kod dönüşümüne yardımcı oluyor. Bir ağ bağlantısı başarısız olduğunda, Dallmeier IP kameraları verileri geçici olarak dahili bir RAM belleğe kaydederek, hiçbir verinin kaybolmamasını sağlıyor. Ağ tekrar çalıştığında, değişiklikler otomatik olarak senkronize ediliyor.

SMAVIA Kayıt Sunucusu yazılımı

Açık bir platform olarak tasarlanan SMAVIA Kayıt Sunucusu yazılımı, ilgili lisanslarla bağlantılı olarak, 3. taraf ağ kameraları ONVIF protokolü kullanılarak yapılandırılabiliyor.

Dallmeier CTO’su Thomas Reisinger “ VideoNetBox 3 ile 16 akışa kadar kayıt yapmak isteyen şirketler için kurulumu ve işletimi kolay bir çözüm sunuyoruz. Bilinen kamera ve analiz sistemlerimiz yeni platformda mükemmel bir şekilde entegre edilmiştir. ”diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın