Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Videotec,ULISSE COMPACT'ı DELUX Teknolojisiyle Birleştiriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Videotec,ULISSE COMPACT'ı DELUX Teknolojisiyle Birleştiriyor

ELUX teknolojisi, çok düşük ışık koşullarında iyi tanımlanmış renklerle parlak görüntüler elde edebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Videotec,ULISSE COMPACT'ı DELUX Teknolojisiyle Birleştiriyor
Videotec, gündüz veya gece inanılmaz derecede canlı ve net renkli video görüntüler sunan, dış mekan gözetimi için yeni görüntüleme ve kodlama teknolojisi olan DELUX'u piyasaya sürüyor. Özellikle, kameranın artan ışık duyarlılığı sayesinde, DELUX teknolojisi, çok düşük ışık koşullarında iyi tanımlanmış renklerle parlak görüntüler elde edebiliyor.

DELUX teknolojisi, ULISSE COMPACT'a gizlilik maskelemesinin zoom ve yönetimi için orantılı hız kontrolü gibi gelişmiş özellikler getiriyor. Teknoloji, insanlar, nesneler, hareketli araçlar ve anormal olaylarda, gece bile olsa en yüksek ayrıntıda görüntüler sağlayarak, dış mekanlarda video gözetimi için önemli avantajlar sunuyor. 

Full HD Gündüz / Gece 1080p kamera

Videotec'in Ar-Ge ekibi tarafından uçtan ucageliştirilmiş olan yeni DELUX teknolojisi, kentsel ve endüstriyel alanların, kritik altyapıların, ulaşımın, çevresel sınırların gözetimi için dünya çapında bir referans olan ULISSE COMPACT PTZ'ye entegrasyona sahip. ULISSE COMPACT, 30x optik zoom ve 60 fps kare hızına sahip bir gündüz / gece, Full HD 1080p kamera olarak, herhangi bir sahnede ve hatta hızla değişen dinamik sahnelerde bile ayrıntıları hassas bir şekilde belirleyebiliyor.

Entegre LED aydınlatıcı

ULISSE COMPACT'ın sağlam mekanik yapısı, tüm hava koşullarında - -40 ° C ile + 60 ° C arasında - 200 ° / s'ye kadar dönme hızı, yüksek hassasiyette önceden ayarlanmış konumlandırma, bir silici ve entegre bir LED aydınlatıcı ile yüksek performans sağlıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın