Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls, Yeni Ekonomik IP Kameraları Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls, Yeni Ekonomik IP Kameraları Tanıttı

Johnson Controls, Holis NVR ve Illustra kameraları ile düşük maliyetli bir IP video çözümü sunuyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls, Yeni Ekonomik IP Kameraları Tanıttı
Johnson Controls, 4 ve 8 kanallı Holis ağ video kayıt cihazları (NVR'ler) ve 2MP Illustra Essentials IP kameralardan oluşan, ekonomik IP video çözümünün yeni neslini duyurdu.

Birçok küçük ve orta ölçekli uygulama için güvenilir bir gözetim çözümü sunan Holis NVR'lar, yüksek bir video kalitesi sunarken, ekonomik bir fiyatla 1080p çözünürlüklü kameraları destekliyor. Kullanımı kolay kayıt cihazları, kullanıcıların verileri arama, kaydetme, yakınlaştırma ve dışa aktarmalarını sağlıyor.

Uzaktan izleme ve gündüz / gece gözetim

Holis NVR modelleri sırasıyla 4 ve 8 TB'a kadar veri depolama kapasitesine sahip. Video kayıt cihazları tarafından paylaşılan diğer özellikler arasında, bir web tarayıcısı aracılığıyla uzaktan izleme, çoklu-ekran özelliği için video ve HDMI / VGA eşzamanlı video çıkışına hızlı erişim için tüm-kanal senkron oynatım bulunuyor.

IP video çözümü olarak, çeşitli aydınlatma koşullarında video çeken, IR aydınlatmaya sahip, ağ tabanlı Illustra Essentials 2MP IP Mini-Dome kamera ve 2MP Mini-Bullet ile birlikte sunuluyor. Kameralar, toz ve su gibi unsurlara karşı daha fazla koruma sağlayan IP67 koruma sınıfını ve geliştirilmiş H.265 video sıkıştırma standardını destekliyor.

Her iki kamera modelinde gerçek gündüz / gece ve geniş dinamik aralık, IR aydınlatma ve 3,6 mm sabit lens bulunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın