Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arecont Vision, Contera VMS,WS CMR Platformunu Piyasaya Sundu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arecont Vision, Contera VMS,WS CMR Platformunu Piyasaya Sundu

Arecont Vision, ConteraVMS, ConteraWS web servisleri ve ConteraCMR bulut yönetimli kaydedicileri piyasaya sundu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arecont Vision, Contera VMS,WS CMR Platformunu Piyasaya Sundu
IP tabanlı MP kamera ve video gözetim çözümleri sağlayıcısı Arecont Vision, müşteri gözetimi için Contera video izleme yazılımı, bulut tarafından yönetilen web servisleri ve bulut yönetimli video kaydedicilerinin artık kullanılabilir olduğunu duyurdu. Contera, geleneksel yerel veya gelişmiş bulut yönetimli video gözetim projesi gereksinimleri için eksiksiz ve entegre bir çözüm sunuyor.

Arecont Vision için Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Brad Donaldson “Las Vegas'taki ISC West standımızda Contera Total Video Gözetim Çözümü'nü açıklamıştık. İlk yayın öncesi müşterilerimiz Contera çözümünü onayladı ve şu anda güvenlik ve gözetim sektörüne uygunluğu duyurduk.”

Contera Total Video Gözetim Çözümü, megapiksel kameralar (Arecont Vision Mega ve ConteraIP tek ve çok sensörlü serileri), gelişmiş video yönetim sistemi yazılımı (ConteraVMS), çeşitli video kayıt cihazları ve NVR'lar (ConteraCMR) ve güçlü bulut altyapısından oluşuyor. ConteraMobile, Apple ve Google uygulama mağazalarından da edinilebiliyor. Çözümün son bileşeni olarak sunulan Contera megapiksel kameralar önümüzdeki haftalarda piyasaya sunulacak.

ConteraVMS, bir dizi gelişmiş özellik ile Standart (16 kamera), Premium (64 kamera) ve Profesyonel (128 kamera) lisans seçenekleri sunuyor.. Arecont Vision sistemleri entegratörleri, Contera 30 Günlük Ücretsiz Deneme Lisansını indirebiliyor. Son kullanıcılar, sistem entegratörü aracılığıyla deneme lisansı alabiliyor.

ConteraWS (web servisleri), uzaktan yönetimden yararlanırken ve ilgi çekici klipleri bulutta güvenli bir şekilde yüklerken, kaydın yerel olarak güvenilir ve optimize edilmiş kare hızlarında yapılmasını sağlıyor. Böylece yerel yönetim ihtiyacı ortadan kaldırılırken, er yerden güvenli erişim ve yönetim sağlanıyor.

ConteraCMR serisi, dört özelleştirilebilir bulut yönetimi kaydedici platform seçeneği sunuyor. ConteraCMR NVR cihazı (2U form faktörü, 8 veya 16 PoE portu, 20TB'ye kadar depolama), kompakt masaüstü NVR sunucusu (opsiyonel RAID 5 ile maksimum 32 kanal ve 24TB depolama), kompakt NVR sunucusu (2U form faktörü, maksimum opsiyonel RAID 5) ile 64 kanal ve 24 TB depolama alanı ve yüksek performanslı NVR sunucusu (genişletilmiş 2U form faktörü, maksimum 128 kanal ve isteğe bağlı RAID 5 ile 80TB depolama) özellikleriyle geliyor.






Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın