Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
OmniVision Nyxel Teknolojili Yeni Sensörünü Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

OmniVision Nyxel Teknolojili Yeni Sensörünü Tanıttı

Nyxel ™ teknolojili yeni görüntü sensörü, ''Yakın Kızılötesi Görüntüleme'' ile 8 MP çözünürlüğü birleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
OmniVision Nyxel Teknolojili Yeni Sensörünü Tanıttı
OmniVision Nyxel ™ teknolojili yeni görüntü sensörü, güvenlik kameraları için ideal çözüm sağlayarak, üstün ''Yakın Kızılötesi Görüntüleme'' ile 8 MP çözünürlüğü birleştiriyor.  

Gelişmiş dijital görüntüleme çözümlerinin geliştiricisi olan OmniVision, şirketin çığır açan Nyxel yakın kızılötesi (NIR) teknolojisi ile donatılmış görüntü sensörü ailesinin en son üyesi olan OS08A20'yi duyurdu . OS08A20, Nyxel teknolojisini OmniVision'ın PureCel piksel mimarisiyle birleştiren ilk 8 megapiksellik sensör olarak tanıtıldı. Yeni sensör, tüm aydınlatma koşullarında parlak ve yüksek çözünürlüklü video ve görüntüler yakalanmasına olanak tanıyarak OS08A20'yi profesyonel gözetim için ideal bir görüntüleme çözümü haline getiriyor.

OmniVision İş Geliştirme Direktörü Brian Fang, “8 megapiksel çözünürlük ve endüstri lideri Nyxel teknolojimiz ile OS08A20, güvenlik kameralarının yüksek güçlü LED'lere ihtiyaç duymadan geceleri doğru ve ayrıntılı görüntüler yakalamasını sağlıyor. Yeni sensör hassas nesne ve yüz tanıma işleminin daha yüksek çözünürlük ve hassasiyetle desteklendiği video analizleri gibi yeni ortaya çıkan uygulamalar açısından da bir ihtiyacı karşılıyor.” dedi.

Nyxel teknolojisi, kuantum verimliliği (QE) iyileştirmesi sağlayarak OS08A20'nin eski teknolojilere kıyasla daha geniş bir alanı izlemesine izin veriyor. Harici aydınlatma kaynaklarına duyulan ihtiyacın ortadan kaldırılması, güç tüketimini azaltırken, gelişmiş güvenlik için gizli gözetim sağlıyor. OS08A20 ayrıca gün boyunca net renkli görüntüler elde etmek için PureCel piksel mimarisini arka taraf aydınlatmasını kullanıyor. OS08A20, saniyede 60 kare yüksek çözünürlüklü video çekmek için 3840 x 2160 (16: 9 en boy oranı) kadar görüntü boyutlarını destekliyor ve geliştirilmiş hassasiyet için 2x2 mikron piksel boyutunda ve 1/3 inç optik formatta geliyor.

Yeni sensörün üretimine 2018'in ikinci çeyreğinde başlanması bekleniyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın