Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vivotek, Yeni Multi Sensör Panoromik Kamera Modelini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vivotek, Yeni Multi Sensör Panoromik Kamera Modelini Tanıttı

Yeni model, H.265 desteği, 8MP sensör ve 30 fps'de video kayıt özelliklerine sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vivotek, Yeni Multi Sensör Panoromik Kamera Modelini Tanıttı
Vivotek, 180 derecelik panoramik modda çekim yapabilen multi sensör dome kamera MS9390-HV'yi tanıttı. Panoramik kamera görüntü elde etmek için iki geniş açılı lens ve elektronik görüntü dikişi teknolojisini kullanıyor.

Vivotek, daha önceki 180 derecelik panoramik ağ kameralarının başarısının ardından yepyeni ve daha verimli çoklu sensörlü bir kamera piyasaya sürdü. Hem gündüz hem de gece gözetimi için mükemmel panoramik görüntü kalitesi sağlayan MS9390-YG, SNV (Yüce Gece Görüşü), WDR Pro teknolojisi, 20 metreye kadar etkili 180 ° IR aydınlatıcılar ve 30 fps'de (saniyede kare) tam çözünürlükte görüntüler sunuyor.

Çift sensörlü tasarımıyla, kullanıcılara hem ayrıntılı hem de kesintisiz 180 derecelik panoramik görüntü ve daha yüksek dikey görüş alanı sağlayan yeni dome kamerada video hizalama özelliği bulunuyor. Hizalama özelliği ile sadece yatayda değil, aynı zamanda dikey düzlemde daha fazla kapsama alanı sağlanıyor. MS9390-HV'nin lenslerinin iç eğim ayarı, kullanıcıların istenen hassas açıyı elde etmelerini sağlayarak 20 ° ye yükseltilmiş. Yeni kamera, en verimli sistemi oluşturmak için H.265 sıkıştırma ve Smart Stream III teknolojisini kullanıyor.

MS9390-HV Teknik Özellikler

H.265 sıkıştırma teknolojisine sahip MS9390-HV, 8MP sensörü ve 30 fps'de video kaydı yapabiliyor. Güvenlik kamerasının diğer özellikleri arasında 128MB flash depolama, 1GB RAM, 1 / 2,7 inç Progressive CMOS (4512x1728 piksel) görüntü sensörü, f / 1,2 sabit objektif, 180 derecelik yatay ve 60 derecelik dikey modda çekim yapabilme, 1/5 - 1 / 32.000 sn deklanşör hızı ve WDR (Geniş Dinamik Aralık) Pro teknolojisi bulunuyor.

Vivotek dome kamera, 20 metrelik etkili bir menzilde, yerleşik kızılötesi aydınlatıcılara sahip. Kamera ayrıca, SNV (Yüce Gece Görüşü), düşük ışık koşulları için 3D gürültü azaltma, yerleşik mikrofon ve bir depolama kartı yuvası sunuyor. Dome kamera, IP66 dereceli hava koşullarına dayanıklı bir gövdeyle korunuyor ve Microsoft Windows 8/7 platformlarını destekliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın