Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Yeni Mini PTZ Kamera Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yeni Mini PTZ Kamera Serisini Duyurdu

Dahua'nın en yeni mini PT / PTZ IR kameraları, Starlight teknolojisini ve 3x optik zumu birleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yeni Mini PTZ Kamera Serisini Duyurdu
Dahua, gece çekimlerini ve görsel detay yakalamayı daha kolay hale getiren ve daha profesyonel bir işlevsellik sunan mini PT / PTZ IR kameralarını piyasaya sundu.

Dahua'nın en yeni mini PT / PTZ IR kameraları, Starlight teknolojisini ve 3x optik zumu birleştirerek, küçük ve orta ölçekli güvenlik sistemleri için önerilen klasik SD1A ve SD12 serileri ile bir çözüm ailesi olarak sunuluyor.

Kullanıcı dostu kontroller

Yeni seri PT / PTZ kameralar mini boyutlarıyla, kullanıcıların kamerayı uzaktan kontrol etmelerini sağlayarak, daha fazla otomatik odaklama ve gereksiz manuel ayarlamaya gerek duymadan, hassas yüz algılama için üstün pan / tilt / zoom performansı sunuyor. Kameralar ayrıca, toz ve suya karşı IP66 Giriş Koruması ve IK08 Uluslararası Mekanik Koruma sertifikasına da sahip.

Zorlu ışık koşullarında net görüntüler

Güçlü 3x optik zum ve Dahua'nın gelişmiş yıldız ışığı teknolojisine sahip yeni mini kamera serisi, karanlık ortamlarda bile ayrıntılı görüntü yakalayabilmek için işlevsel özellikler sunuyor. SD1A modeli, 15 metreye kadar bir IR mesafesi desteğiyle, gece gözetim verimliliği kapsamını daha da güçlendiriyor.

Kanıt toplama için güçlendirilmiş kayıt sistemi

Dahua'nın dahili mikrofon ile, güncellenmiş mini PT / PTZ IR kameraları, tüm işitsel bilgi ve kanıtları yakalamak için aynı anda video ve ses kaydını destekliyor. Ayrıca, kameralar ses girişi ve ses çıkışı işlevleriyle “iki yönlü ses” sunuyor. Yeni güvenlik kamerası serisi aynı zamanda canlı görüntü için 25/30 fps'de gerçek zamanlı 1080p video akışını ve daha az gürültülü oynatmayı desteklemek için H.265 kodek teknolojisini kullanıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın