Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Fujitsu, Yeni Güvenlik Platformunu Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Fujitsu, Yeni Güvenlik Platformunu Tanıttı

Fujitsu, siber saldırılara karşı ''Global Managed Security Service'' platformunu duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Fujitsu, Yeni Güvenlik Platformunu Tanıttı
Fujitsu, siber saldırı öngörüsünden sistem restorasyonuna kadar merkezi yaşam döngüsü desteği sunan ‘’Global Managed Security Service’’ platformunu geliştirdiğini duyurdu. Şirket, uç nokta ve bulut güvenliğini güçlendirerek, dark web’deki tehdit bilgilerinin analizini sağlayacak.

Fujitsu, “Fujitsu Security Solution Cybereason EDR Service” adı verilen ve makine öğrenimini kullanarak uç noktalarda bilinmeyen kaynaklar tarafından siber saldırıları algılayabilen bir yazılım, kurulum, operasyon ve bakım paketini kullanıma sundu. Fujitsu bulut alanında, şirketin Microsoft 365 E5'i kullanan müşterilerine hizmet sunacak ve şirketin kendi adına, siber saldırıları savunan, tespit eden ve yanıt veren entegre güvenlik hizmetleri ile birlikte çalışacak . Müşterilere dark web ve deep web tehditlerini detaylandıran bireyselleştirilmiş raporlar sunulacak.

Fujitsu’nun yeni güvenlik platformu, Tokyo Uluslararası Forumu'nda 17-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Fujitsu Forum 2018'de sergilenecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın