Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Canon, BriefCam'i Satın Alıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Canon, BriefCam'i Satın Alıyor

Canon, Axis ve Milestone'dan sonra video analiz bölümünü de güçlendiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Canon, BriefCam'i Satın Alıyor
Video Sinopsis ve Deep Learning çözümleri sağlayıcısı BriefCam, dijital görüntüleme çözümlerinde dünya lideri olan Canon tarafından satın alındığını duyurdu. Canon'un pazar lideri Network Video Solutions ürün portföyüne BriefCam'in eklenmesi, Canon Group'un Axis Communications ve Milestone Systems gibi daha önceki satın almalarını yenilikçi bir video içerik analizi çözümü ile tamamlıyor.

Satın almanın, Canon ve pazar lideri portföy şirketleri ile birlikte BriefCam'ın video analizlerinin yeni inovasyon faaliyetlerini de beraberinde getirmesi bekleniyor. BriefCam tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, pazar ekosistemindeki diğer üçüncü parti ürünlerle sorunsuz bir şekilde çalışan ve müşterilere seçim özgürlüğü sağlayan açık bir platform olarak faaliyetlerini sürdürecek.

BriefCam Başkanı ve CEO'su Trevor Matz, “Dijital görüntülemede küresel bir liderle güçlerini birleştirmekten heyecan duyuyoruz. Satın alma işlemi BriefCam'in sektör lideri video içerik analizi çözümleri sunmaya devam etmesine olanak tanıyarak, Canon Gropu’da bağımsız bir şirket olarak kalmaya devam edecek. ‘’ dedi.
Canon Yönetim Kurulu Başkanı Masanori Yamada, yaptığı açıklamada “BriefCam ile ağ kameraları, video yönetim yazılımı ve video içerik analizi yazılımları alanında dünya genelindeki müşterilere ve ortaklara daha geniş bir yelpazede en son teknoloji ve çözümler sunabiliriz. Böylesine yenilikçi bir organizasyonla çalışmaktan dolayı çok memnunuz. ”dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın