Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision yeni Turbo HD 5.0 güvenlik çözümlerini duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision yeni Turbo HD 5.0 güvenlik çözümlerini duyurdu

Yeni Turbo HD 5.0 ailesi AcuSense Turbo HD DVR'leri ve ColorVu Turbo HD kameralardan oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision yeni Turbo HD 5.0 güvenlik çözümlerini duyurdu
Analog gözetim sistemlerine HD netliği getirmek içi n2013 yılında ilk nesil Turbo HD DVR'leri ve kameralarını piyasaya sunan Hikvision, günden bu yana, ultra düşük ışıklı video kaydı ve yüksek verimli bant genişliği ve depolama alanı kullanımı gibi Turbo HD ürünlerinin daha sonraki nesilleriyle, müşterilerinin güvenlik ve çevre korumasını geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Devrim niteliğindeki güvenlik gelişmelerine odaklanan Hikvision, AcuSense Turbo HD DVR'leri ve ColorVu Turbo HD kameralarını içeren Turbo HD 5.0 ailesinin gözetim ürünlerini duyurdu. Yeni seri kuruluşların ve bireylerin güvenlik ihlallerini tespit etmesine ve bunlara tepki vermesine yardımcı olurken, manüel müdahaleleri ve güvenlik maliyetlerini de en aza indiriyor.


AcuSense Turbo HD DVR öne çıkan özellikler

11 farklı DVR modelini bir araya getiren AcuSense ailesi, nesne algılamasını geliştirmek için en son derin öğrenme teknolojilerini kullanıyor. AcuSense Turbo HD DVR, araçları veya insanları tespit ederek, hayvanlar, yapraklar ve diğer önemsiz nesneler tarafından tetiklenen yanlış alarmları filtreliyor ve masraflı, zaman alıcı manuel kontrolleri en aza indiriyor. Ek bir avantaj olarak, AcuSense’in ‘’Hızlı Hedef Arama’’ özelliği, büyük video veri kümelerinden insanların ve araçların görüntülerini otomatik olarak belirliyor ve eliyor.

ColorVu Turbo HD kamera öne çıkan özellikler

ColorVu Turbo HD güvenlik kameraları en düşük ışık koşullarında bile 7/24 parlak renkli video görüntüleri sunuyor. Kameranın günün her saatindeki renklendirme yeteneği; geniş bir iris ve ED optik cam, parlama önleyici difüzyon lensi, geniş algılama pikselleri, sıcak ek aydınlatma ve diğer yenilikçi video teknolojileri ile destekleniyor. Hikvision müşterileri daha parlak ve daha renkli video görüntüleri ile gece olduğunda bile güvenlik ihlallerine karşı korunuyor.

Turbo HD 5.0: daha düşük maliyetle daha yüksek güvenlik

Hikvision'un en yeni Turbo HD 5.0 modeli, geleneksel analog ve video gözetim sistemlerinin yeteneklerini yeni zirvelere taşıyarak kurumların güvenliğini en üst düzeye çıkarmalarına ve gözetim maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyor.

Hikvision Digital Technology'nin Uluslararası Ürün Pazarlama Bölümü'nden Frank Zhang, “AcuSense Turbo HD DVR ile müşterilerimize yanlış alarmları filtrelemeye, video kanıtlarını daha hızlı bulmaya ve güvenlik tehditlerine tepki vermeye yardımcı olmak için devrimci derin öğrenme teknolojisini entegre ettik. ColorVu Turbo HD Kameralar aynı zamanda tam karanlıkta bile net, parlak ve renkli görüntüler sunarak, müşterileri anında güvenlik ihlallerine karşı uyarıyor ve gerektiğinde mükemmel video kanıtı sağlıyor.” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın