Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell Yeni Silent Knight 6000 Serisi Panelleri Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell Yeni Silent Knight 6000 Serisi Panelleri Duyurdu

Yeni Silent Knight 6000 Serisi, dört panelden oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell Yeni Silent Knight 6000 Serisi Panelleri Duyurdu
Honeywell, Silent Knight 6000 Serisi ile adreslenebilir yangın alarm kontrol panellerinin ve aksesuarları ürün grubunu genişletiyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre 6000 Serisi daha büyük uygulamalarda, daha fazla uygulama esnekliği sağlamak için 100 ve 1.110 arasında değişen nokta kapasiteleri ile dört yeni panelden oluşuyor. Kritik sistem bilgisi için ortak olarak belirlenmiş bir panelden, 17 panele kadar bağlantı kurulabiliyor. Sinyal nokta devreleri, gerektiğinde maksimum nokta seviyelerine ulaşılana kadar eklenebiliyor. Paneller ayrıca SWIFT kablosuz algılama desteği içeriyor.

Diğer ürün geliştirmeleri arasında sahada yükseltilebilir bellenim, USB programlama, dahili IP / POT iletişimleri, yeni hücresel yan araç seçenekleri bulunuyor.
Honeywell Ev ve Bina Teknolojileri yangın sistemleri müdürü Susan Adam, “Yeni 6000 Serisini geliştirirken, müşterilerimize daha fazla özellik sunmaya ve sistemleri daha kolay monte etmeye odaklandık. Silent Knight markası, 1961'de piyasaya sürüldüğünden beri, yangın sistemi pazarında lider oldu ve bu yeni seri ile geleneğimizi ve müşterilerimize olan bağlılığımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Yeni Silent Knight 6820EVS yangın alarm kontrol paneli ve Acil Ses Sistemi (EVS), tek bir panele entegre edilmiş bir yangın ve acil durum ses bildirim sistemini birleştiriyor. Hem 6820EVS hem de 6860 sistem mesajlarının daha iyi okunması için 160 karakterlik (4 satır 40 karakterli) bir ekrana sahip ve dört programlanabilir düğme bulunuyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın