Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, Smart IP Serisini Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, Smart IP Serisini Piyasaya Sürdü

Hikvision, daha yüksek çözünürlük ve geliştirilmiş düşük ışık işlevselliği için geliştirilen Smart IP Serisini tanıttı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, Smart IP Serisini Piyasaya Sürdü
Dünyanın önde gelen yenilikçi video gözetim ürünleri ve çözümleri tedarikçisi Hikvision, yeni Smart IP 3.0 serisi güvenlik kamerası serisini piyasaya sürdü. 12 MP'ye kadar yüksek çözünürlük sağlayan kameralar, DarkFighter teknolojisini de içeren çeşitli işlevlerle geliştirildi.

Smart IP serisi, 0,01 lux değerine kadar net görüntü alabilen DarkFighter teknolojisini ile birlikte sunuyor ve 0.001 lüks değerine kadar renkli, parlak görüntüler sunan bir DarkFighterX kamera içeriyor. Kameralar ayrıca, daha akıllı bir gözetim sistemi sunmak için bir dizi akıllı fonksiyonla geliyor. Bunlar arasında, hat geçişi, yüz algılama, sahne değişikliği algılama ve bölge giriş / çıkış özellikleri yer alıyor.

IP67 / IK10 standartlarına kadar korunan yeni kamera muhafazaları, ürünleri daha da sağlam ve etkili hale getirirken, NEMA III seviyesinde test edilmiş ürünler kötü hava koşullarında veya kıyı ortamlarında koruma sağlamak için korozyon önleyici boya içeriyor. Serideki dome kameralar ayrıca, IR ışığını objektife geri yansıtan lens üzerindeki toz ve suyun neden olduğu bulanıklığı azaltan Anti-IR yansıma özelliğine de sahip.

Smart IP Serisinin Diğer Özellikleri

• Daha geniş kapsama alanı için daha uzun odak uzaklığı
• 120dB / 140dB WDR
• H.265 +
• 30 / 50m'ye kadar IR aralığı (DarkFighterX kamerada 100m'ye kadar) (DS-2CD5028G0)
• Kayıt, cep telefonu erişimi, önizleme işlevi ve üçüncü taraf entegrasyonu için 5 akış

Hikvision Europe Kanal Satış ve Pazarlama Direktörü Peter Guan, “Ürünlerimizi, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun hale getirmek için sürekli geliştiriyoruz. Daha yüksek çözünürlüklü Smart IP Serisi, DarkFighter teknolojisi ve H.265 + gibi Ar-Ge departmanımız tarafından geliştirilen güçlü, çığır açan teknolojilere sahiptir. ” dedi.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın