Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AMG, CCTV İçin Özel Üretilen 90W PoE Switch Modellerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

AMG, CCTV İçin Özel Üretilen 90W PoE Switch Modellerini Tanıttı

AMG, Endüstriyel Ethernet switch ailesini piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
AMG, CCTV  İçin Özel Üretilen 90W PoE Switch Modellerini Tanıttı
AMG, yüksek işlevselliğe sahip CCTV uygulamaları için yeni, 90W PoE switch modellerini piyasaya sürdü.

Teknolojik yenilikler CCTV kameraların giderek daha güçlü ve zengin özelliklere sahip olmasını sağlıyor. Yeni nesil güvenlik kameraları ve artan işlevsellik, cihazların daha fazla güç talep etmesine neden oluyor. Yeni güvenlik kamerası sistemlerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni AMG endüstriyel Ethernet switch ailesinin en yeni üyeleri ethernet kablo üzerinden 90W güç sağlayabiliyor.

Power over Ethernet için en yaygın standartlar 15W (802.1af - PoE) veya 30W (802.1at - PoE +) olmasına rağmen, AMG'nin yeni ürünleri, en zorlu güç gereksinimlerine sahip gözetim sistemleri için 60W ve 90W PoE desteği sunuyor. AMG'nin yeni medya dönüştürücü ve switchleri, bağlantı noktası başına 90W'a kadar ulaşarak, yeni nesil, güçlü gözetim ürünleri için gelişmiş güç dağıtım seçenekleri sunuyor.

90W PoE switch, ek gücün çok faydalı olduğu, düşük ışıklı çalışma için yerleşik aydınlatıcılar, yoğuşma sorunlarını önlemek için ısıtıcılar, ıslak ortamlarda kullanılmak üzere sileceklere sahip tamamen işlevsel pan-tilt-zoom kameraların kullanımında önemli bir fark yaratıyor. 90W PoE anahtarlar özellikle, otoyolların izlenmesinde ideal olarak konumlandırılıyor. Bu uygulamalarda kameralar kesintisiz çalışıyor. Kameralar PTZ yeteneklerinin yanı sıra aydınlatma ve ısıtıcılar gibi ek uygulamalar nedeniyle daha fazla güce ihtiyaç duyuyor.

-40 ila 75 ° C arasında değişen sıcaklıkta ve zorlu ortamlarda yüksek performansla çalışmak için tasarlanan yeni AMG modelleri 15W, 30W, 60W ve 90W yönetilen, yönetilmeyen ve yarı yönetilen endüstriyel Ethernet Medya Dönüştürücüleri ve Switch'leri içeriyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın