Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Akıllı CCTV Satışları Artırıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Akıllı CCTV Satışları Artırıyor

Hanwha Techwin akıllı video analizi satışları artırmaya yardımcı olan perakende çözümleri sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Akıllı CCTV Satışları Artırıyor
CCTV yaygın olarak, ortam güvenliğini sağlamak ve suçları önlemek için perakende satışta kullanılıyor. Bununla birlikte, akıllı CCTV teknolojilerinin ortaya çıkması, kullanıcıların hem kaydedilmiş hem de canlı videoları analiz etmelerini sağlayarak, sistemin mevcut kapasitesinin ötesine geçmesine, müşteri davranışlarını ve satın alma kalıplarını belirleyerek satışları artırmasına yardımcı oluyor.

Hanwha Techwin akıllı video analizi ile sadece mağazaların güvenliğini sağlamakla kalmayan, aynı zamanda mağazaların operasyonel verimliliğini artırarak satışları artırmaya yardımcı olan perakende çözümleri sunuyor. Bu özel çözümler, perakendecilerin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun seçenek olarak değerlendiriliyor.

' XNV-6011 ' ve 'XNF-8010R güvenlik kamerası modelleri, kamera içine yerleştirilmiş akıllı bir yonga seti ile çeşitli akıllı video analiz fonksiyonları gerçekleştiriyor. Analizler bir mağazaya giren ve çıkan müşteri sayısını ya da mağaza içindeki müşteri hatlarını izleyen İnsan Sayma, Kuyruk Yönetimi ve Isı Haritası gibi uygulamaları içeriyor.

İnsan Sayma fonksiyonu, müşteri girişlerinin sayısını tarih ve saate göre analiz ederek mağazaların en yoğun dönemlerini bilmelerini ve böylece personel ve dolaşımın etkili bir şekilde yönetilmesini sağlıyor. Kuyruk Yönetimi fonksiyonu, müşteri bekleme sürelerini kısaltmak için kasadaki gerçek zamanlı değerlendirmelere dayanarak işlemleri ayarlıyor. Isı Haritası fonksiyonu ise popüler öğeleri tanımlayarak gerçek zamanlı envanter yönetimini kolaylaştırıyor.

Hanwha Techwin'in entegre video yönetim yazılımı aracılığıyla, kullanıcılar mağazadaki tüm CCTV kameralarını kolaylıkla tanımlayabiliyor ve yönetebiliyor. POS'tan gelen makbuz verileri, satışla ilgili olaylara hızlı bir şekilde takip edilmesini sağlayan video ile birlikte kaydediliyor.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın