Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni sistem çift biyometrik tanımlamaya sahip. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yeni Biyometrik Geçiş Kontrol Sistemini Tanıttı

Yeni sistem çift biyometrik tanımlamaya sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yeni Biyometrik Geçiş Kontrol Sistemini Tanıttı
Dahua, parmak izi veya yüz tanıma cihazlarını tek bir cihaza entegre eden, çift biyometrik kimlik sistemi cihazlarını tanıttı. DHI-ASA4214F ve DHI-ASA6214F modelleri yüz tanıma algoritmaları ve gelişmiş kızılötesi aydınlatması ile düşük ışıkta bile daha hızlı ve akıllı yüz tanımlama için tasarlandı.

Yeni cihazlar, canlı yüz algılama erişimi ve sistemi kandırmak için “resim kamuflajı” kullanımını engelleyerek güvenliği önemli ölçüde artırıyor. Gerekli olması halinde tüm sistemi daha da güvenli hale getirmek için kombinasyona bir kart veya şifre de eklenebiliyor.

Yeni başlayanlar için bile çalışması kolay, zengin fonksiyonlar

Dahua’nın yeni geçiş kontrol sistemi cihazları, çoklu ve ileri teknolojilere sahip olmasına rağmen, oldukça kolay bir kuruluma sahip. Cihazlar hem TCP / IP hem de Wi-Fi bağlantısını desteklediğinden, kullanıcılar gereksinimlerine göre kablo veya kablosuz bağlantıyı seçebiliyor. Ayrıca Wiegand üzerinden P2P eklenmiş aygıtları ve üçüncü taraf denetleyici bağlantısını destekleyerek, mülk sahibinin kapsamlı bir güvenlik sistemini hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde oluşturmasını sağlıyor. Ayrıca, DHI-ASA4214F modeli 1.000, DHI-ASA6214F modeli ise 3,000 adet yüz verisini saklayabiliyor. Her iki modelde 30.000 farklı kart sahibi, 3.000 parmak izi şablonu ve 150.000 işlem günlüğü verileri tutulabiliyor.

Kişiselleştirilmiş özelliklere sahip akıllı bir makine

Yeni Dahua biyometrik geçiş cihazları, akıllı özellikleriyle büyük ticari ve kamu kurumlarından, küçük perakende mağazalara kadar son derece kişiselleştirilebilir çözümler sunuyor. Dahua'nın benzersiz Akıllı PSS sistemi ile desteklenen yeni Dahua biyometrik geçiş kontrol cihazları, kilitleme kontrolü, anti-pass, kilitleme ve 6 çeşit özelleştirilebilir katılım olayını destekleyerek kullanıcıların farklı durumlarda güvenlik protokollerini kişiselleştirmelerini kolaylaştırıyor. Cihazlar ayrıca gün ışığından yararlanma saati ve farklı zaman dilimlerindeki tesislere sahip şirketler için kolaylık sağlayan NTP özelliğine de sahip.

DHI-ASA4214F ve DHI-6214F cihazları 19-21 Haziran tarihleri arasında IFSEC International 2018 fuarında sergilenecek.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın