Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni EXIR PanoVu 4 Lensle Geliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yeni EXIR PanoVu 4 Lensle Geliyor

Hikvision EXIR PanoVu, tüm uygulamalar için maksimum esneklik sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yeni EXIR PanoVu 4 Lensle Geliyor
Dünyanın önde gelen yenilikçi, video gözetim ürünleri ve çözümleri tedarikçisi Hikvision, yeni EXIR PanoVu IP kamerasını dört bağımsız lensle piyasaya sundu.

Tek kamerada dört adet motorlu lensle donatılan DS-2CD6D24 / 6D54 güvenlik kamerası modeli -180 ° ila 180 ° arasında kaydırma aralığı, 0 ° ila 135 ° arasında eğim aralığı ve 0 ° ila 355 ° arasında döndürme aralığına sahip. Çeşitli senaryolar için esnek bir lens çözümü sunan EXIR PanoVu aynı zamanda dört kamera olarak kullanılarak 360 ° tam gözetim görünümü de sağlayabiliyor.

Kamerada ayrıca Hikvision'un patentli, EXIR geliştirilmiş Infra-Red teknolojisi kullanılıyor. Dikdörtgen şeklindeki yerleşik IR LED'leri kamera lensine ayrı bir pencerede yerleştiriliyor ve IR yansımasının neden olduğu bozulmayı azaltarak daha iyi bir IR kapsamı sağlıyor. Kamera, her biri 90 ° 4 adet IR ışığıyla birlikte 360 ° kapsama alanı bulunuyor. IR aydınlatmalar farklı senaryolara esnek bir çözüm sunmak için bağımsız olarak açılıp kapatılabiliyor.

EXIR PanoVu diğer özellikler

50m video izleme
2.8mm ila 12mm odak uzunluğu
H.265 + sıkıştırma
BiVMS-4200, Web Tarayıcı: IE8 +, Chrome 31-44, Firefox 30.0 – 51 uyumluluğu
IP67 ve IK10

EXIR PanoVu, kavşaklar, şehir meydanları, havaalanları, limanlar, enerji santralleri ve demiryolları dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için avantaj sağlayan bir ürün olarak konumlandırılıyor.  Hikvision Europe Kanal Satış ve Pazarlama Direktörü Peter Guan, “Montaj için geniş bir yelpazede ihtiyaçlara cevap verebilecek, maksimum esnekliğe sahip ürün ihtiyacının farkındayız. Yeni PanoVu kameranın tamamen ayarlanabilir yapısı, her türlü senaryoda esneklik ve üstün kapsama sağlayacaktır. ” dedi.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın