Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AI destekli video analiz yazılımı BrainChip Studio yayınlandı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

AI destekli video analiz yazılımı BrainChip Studio yayınlandı

Yeni sürümde otomatik döndürme özelliği bulunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
AI destekli video analiz yazılımı BrainChip Studio yayınlandı
Gelişmiş yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi uygulamaları için yazılım ve donanım geliştirici çözümleri geliştiren BrainChip, BrainChip Studio'nun 2018.1 sürümünün yeni bir versiyonunu duyurdu. BrainChip Studio, yasa uygulayıcıları, terörle mücadele ve istihbarat ajansları için yüksek hızlı nesne araması ve yüz sınıflandırması sunan bir AI destekli video analiz yazılımı paketi olarak sunuluyor. 2018.1 sürümünün yeni özellikleri, çeşitli güvenlik kamerası görüntülerinden nesneleri bulmayı, büyük ölçekli Linux dağıtımlarını etkinleştirmeyi ve diğer uygulamalarla entegrasyonu kolaylaştıran bir API ekleme gibi özellikleri içeriyor.

BrainChip Studio 2018.1 otomatik olarak döndürülen modeller üretiyor. Yeni otomatik döndürme özelliğiyle birlikte, BrainChip Studio otomatik olarak birden çok döndürülen model oluşturarak, nesnenin diğer kamera görüntülerinde bulunabilmesini sağlıyor. Buna ek olarak, BrainChip Studio 2018.1 artık Linux'ta çalışarak, uygun maliyetli, büyük ölçekli sunucu kurulumlarını mümkün kılıyor. BrainChip'in Pazarlama ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Bob Beachler, “Linux, bazı müşterilerimiz tarafından büyük tesislerdeki maliyet etkinliği nedeniyle övgü aldı.Linux işletim sisteminin aerodinamik yapısı, Windows ile karşılaştırıldığında BrainChip Studio için yüzde 10 performans artışı sağlıyor.” dedi. 2018.1 sürümü, API seviyesinde bir arayüzle kontrol edilebilen BrainChip Studio'nun bir sürümünü de içeriyor. Bu, BrainChip Studio'nun, standart olmayan video gözetim yazılımı veya üçüncü taraf uygulamalarına entegre edilmesini sağlıyor.

Beachler, yeni sürümle ilgili açıklamalarında şunları ekledi: “BrainChip Studio ve BrainChip Accelerator, sadece 6 ay içinde uluslararası alandaki en gelişmiş video analitizlerden biri olarak kabul edildi, ABD'deki Security Today Dergisi'nden ödüller, Fransa'da Milipol Yenilik Ödülü ve Birleşik Krallık'taki Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı'nda takdir aldık. Müşteri geri bildirimlerine dayanarak, ürünlerimizi uygulamalarını ve yeteneklerini genişletmek için geliştirmeye devam edeceğiz.”
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın