Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VIVOTEK IoT'a Odaklanıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VIVOTEK'in Hedefinde IoT Var

Tayvan merkezli lider IP video gözetim sistemi sağlayıcısı olan VIVOTEK, şirketin önümüzdeki beş ila on yıl boyunca vizyonunu oluşturmada önemli bir rol oynayan IoT’un, IP video sektöründe önemli fırsatlara sahip olacağını öngörüyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VIVOTEK'in Hedefinde IoT Var
Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Owen Chen'e göre VIVOTEK, IoT kapsamındaki amaçlarına ulaşmak için video gözetim teknolojilerini sürekli geliştiriyor ve küresel kanal oyuncuları ve çözüm sağlayıcılarıyla olan ortaklıklarını güçlendiriyor. Günümüzde birçok şirket için rekabet koşulları oldukça zor. Bu durumu değerlendiren Chen ‘’Bu yarışmadan çıkmanın tek yolu, müşterilere daha da yakın olmak ve geleneksel güvenliğin ötesinde yeni uygulamalara geçmek" diyor.

Chen, şirketin  uzun vadeli başarı ve rekabet avantajı sağlamak için dağıtım ortaklarına genişletilmiş kaynaklar, hizmetler ve marjlar sağladığının altını çiziyor. Bu hizmetlerden biri olan VIVOTEK Warrior Academy’de endüstri profesyonellerine temel ilkelerden itibaren dersler veriliyor. Özel bir ekip tarafından işletilen program, IP gözetim sistemleri için temel bilgi, sistem tasarımı ve teknik detaylar içeren, kapsamlı dersler sunuyor.

Çeşitli projelerin ve uygulamaların teknik taleplerini ve uzmanlıklarını bir bütün olarak ele almak isteyen VIVOTEK, küresel ortaklar arasında işbirliği kurmayı amaçlayan Solution Integration Alliance programını da başlattı. Taşımacılık ve perakende sektörlerindeki uzmanlığı ile bilinen şirket, çözümlerini bu yılın başlarında IFSEC International'da Genetec, SeeTec ve Wavestore ile birlikte sergiledi. VIVOTEK H.265 ürünlerinin entegrasyonunu yükseltmek ve geliştirmek için, AxxonSoft, Genetec, Milestone Systems, NUUO ve Synology'nin yanı sıra yeni iş ortakları ve Cathexis, Digifort, Luxriot, Macroscop ve Mirasys ile çalışacak.

Akıllı Çözümlerle daha fazlasını görmek

Chen'e göre "daha akıllı yollardan daha fazlasını görmek" VIVOTEK'in 2017 yılı ana ürün stratejisini oluşturuyor. IP video gözetiminde endüstri lideri olan VIVOTEK, 180 ve 360 ​​derecelik panoramik kamera portföyüne 2017 yılının ilk yarısında iki önemli ürün ekledi . 360 derecelik görüş açısına sahip MA8391-ETV modeli kolay kurulum ve bakım için dört adet ayarlanabilir uzaktan odaklama sensörüne sahip. Bununla birlikte yüksek gece görüş (SNV) özelliği kameranın 24 saat boyunca yüksek kaliteli görüntüler almasını sağlıyor. 12 megapiksellik fisheye kamera FE9391-EV ise ImmerVision 360 derece panomorf lens teknolojisine sahip. Devrim niteliğindeki mercek teknolojisi, en iyi görüntü kalitesi için eşsiz çevresel görünürlük sağlarken, gece modu için mükemmel surround görünüm sağlayabilen Smart IR II ile donatıldı.

Kalabalık bulma, dolaşma süresi analizi ve aşırı kalabalık gibi olaylar için tetik alarmları gibi akıllı gözetim çözümleri sunan VIVOTEK'in akıllı teknolojileri işletme sahiplerinin güvenlik ve kontrolü artırmalarının yanı sıra toplam sahip olma maliyetini düşürmelerine de yardımcı oluyor.

Kullanıcılara siber güvenlik desteği

Siber tehdit sadece güvenlik sistemlerini değil tüm IOT cihazlarını da etkiliyor ve hiçbir şirket mevcut tehditlere karşı tamamen koruma altında değil. VIVOTEK video gözetim sistemlerinin siber güvenliğini sağlamak için, güvenlik testleri ve değerlendirmesi sağlayan Onward Security ve DEVCORE ile stratejik ortaklıklarından yararlanıyor. Güvenlik açıklarını gidermek için kullanıcılarına bol miktarda kaynak ve destek sağlayan VIVOTEK, ortaklarını ve kullanıcılarını en son siber tehditlerden haberdar etmeyi güvenlik önlemleri kapsamında öncelikli tutuyor.

IP videolar ve analizler işletmeler için daha fazla değer yaratıyor

Yapay zeka ve makine öğrenimi alanındaki teknolojik ilerlemeler ile kameralar "akıllı" hale gelirken, son kullanıcılar için değerli ve anlamlı veriler sağlayabilir. Pazardaki bu talebi değerlendiren IP-video teknolojisi uzmanı VIVOTEK, akıllı analizler içeren IP video uygulamalarını daha fazla kanal ortağı ile gerçekleştirmeyi amaçlıyor.  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın