Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
IDIS Online Eğitimlerle İş Ortaklarını Destekliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

IDIS Online Eğitimlerle İş Ortaklarını Destekliyor

IDIS, Las Vegas'ta düzenlenen ISC West 2018 fuarında ortak eğitim ve öğretim merkezinin tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
IDIS Online Eğitimlerle İş Ortaklarını Destekliyor
IDIS, Las Vegas'ta düzenlenen ISC West 2018 fuarında ortak eğitim ve öğretim merkezinin tanıttı.

IDirectIP, DirectCX, IDIS Center video yönetim yazılımı (VMS) ürünlerine odaklanan üç yeni e-öğrenme modülü, özellikle mühendisler, proje yöneticileri ve teknik danışmanlar için tasarlandı. Sezgisel ve esnek online kurslar, her öğrenciye uygun, doğru zamanda ve doğru yerde kullanılabilir ,bağımsız kaynaklar olarak çalışabiliyor. Kapsamlı bir gösterge panosuna sahip kullanıcılar, bir bakışta hangi kursların başlatıldığını ve tamamlandığını görebiliyor.

Stajyerler için güvenlik eğitimi

Dersler kursiyerlerin eğitim videolarının ve ekipman kullanım kılavuzlarını gözden geçirmesinin yanı sıra sistem operasyonunun temel kavramlarını anlamalarını test etmek ve onaylamak için tasarlanmış değerlendirmeleri içeriyor. Ayrıca, web seminerleri ve canlı eğitim etkinlikleri de dahil olmak üzere gelecek eğitim kaynakları hakkındaki en güncel bilgilere erişebiliyor Kursiyerler her bir kursu tamamladıktan ve sertifika sınavını geçtikten sonra (en az% 75 ile) çevrimiçi sertifika almaya hak kazanıyor.

Mühendislik ve danışmanlık becerilerini geliştirmek

IDIS America Kıdemli Direktörü Keith Drummond “ IDIS olarak eğitime ve iş ortaklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Gelişmiş eğitim araçlarıyla, bireysel mühendis ve danışmanlara kendi konrtollerinde bir öğrenme ortamı sunuyoruz. E-öğrenme modülleri, kursiyerlerin onlara en uygun zaman ve tempoda, becerilerini arttırmalarına ya da zaten bildiklerini yenilemelerine yardımcı olacaktır. ” diyor.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın