Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
En Yeni BuluT ve IoT Uygulamaları Secutech'de Sergileniyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

En Yeni BuluT ve IoT Uygulamaları Secutech'de Sergileniyor

Fuarda, önemli IoT ve Bulut uygulamaları tanıtılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
En Yeni BuluT ve IoT Uygulamaları Secutech'de Sergileniyor
Bu yılki Secutech güvenlik fuarı, sektördeki en son gelişmeleri sergileyen Akıllı Bulut Video ve IoT pavyonlarıyla öne çıkıyor.

IoT bulut platformu ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış yazılım tabanlı bir şirket olan Raylios, yeni bir akıllı video kapı zili olan ChicoBell'i tanıttı. Bir ziyaretçi kapı ziline bastığında, ev sahipleri ziyaretçinin kim olduğunu kontrol etmek için bir uygulamayı kullanabiliyor. Videoları bulutta saklayan ChicoBell, herhangi bir aktivite olduğunda anında uyarı ve ortam görüntüsü gönderebiliyor.

Biyometri ve tanıma sistemleri yazılımı üreticisi bir şirket olan TCIT, fuarda en yeni çözümü Facelock’u tanıttı. Facelock; erişim  kontrol cihazı, erişim kartları, parmak izleri ve pin numarası girişi ile çalışıyor. Yüz tanıma yazılımının cihaza eklenmesi sayesinde,  bir saniyede yüz tespiti yapılabiliyor.
 
Şirket ayrıca, insanların yaşını ve cinsiyetini analiz edebilen ve hatta reklam kampanyalarının etkinliğini belirlemek için de kullanılabilecek, veri inceleme platformu  TCIT medya uygulamasını da tanıttı. Kullanıcılar,  beyaz ve kara listeler için alarmları tetiklemek için yüz tanıma yazılımını kullanabiliyor.  Ayrıca istenilen bilgileri almak ve daha fazla analiz sağlamak için çeşitli raporlar da sunuluyor.

Fuarda sergilenen bulut ve IoT uygulamaları, kullanıcılara, suyun sıcaklık ve pH durumunu kontrol etmelerini sağlayan akıllı su kalite kontrol çözümlerinden,  büyük sitelerin sistem güvenliğine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın