Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Secutech güvenlik fuarı kapılarını açtı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Secutech Güvenlik Fuarı Kapılarını Açtı

Secutech 2018, son teknoloji güvenlik çözümleri sunan altı akıllı çözüm pavyonunu sergiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Secutech Güvenlik Fuarı Kapılarını Açtı
Güvenlik sektörünün önde gelen fuarlarından biri olan Secutech, 25- 27 Nisan 2018 tarihleri arasında Tayvan'daki Taipei Nangang Fuar Merkezi'nde, 15 ülkeden ve 400'den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Fuar kapsamında, akıllı ulaşım sektöründeki önemli teknolojilerin ve pazar trendlerinin araştırılması için Mobilite Asya Semineri d3 gerçekleştirilecek.

Akıllı Fabrikalar

Üretim yöntemleri, artan otomasyon teknolojileri ile gelişmeye devam ederken, Akıllı Fabrika Pavyonu, istihbarat ve video tabanlı analiz kapsamında, en son fabrika tabanlı uygulamaları içerecek. Üretkenliği ve üretim kalitesini artırırken iş maliyetlerini azaltmak için tasarlanan ürünler ve çözümler otomasyon ve fabrika güvenliğini iyileştirmek için tasarlanmış makine görüşü, robotik, çevresel izleme sistemleri, RFID lojistik sistemleri, otomasyon yönetimi ve büyük veri analiz platformlarını içeriyor.

Akıllı Perakende

Fuarda, tüketici davranış analizi, depo yönetimi ve operasyon yönetimi gibi alanlarda geniş kapsamlı uygulamalara sahip IoT ve video tabanlı çözümler de sergilenecek. Perakende sektörü genelinde maliyetleri azaltmak, operasyonel verimliliği artırmak ve müşteri sadakatini arttırmak için tasarlanan dijital pazarlama ve iş zekası çözümlerinin yanı sıra multimedya kioskları ve envanter yönetim sistemleri uygulamaları da yer alacak.

 Akıllı Sokak Aydınlatması 

Akıllı, sürdürülebilir ve enerji verimli şehirler oluşturma konusundaki son küresel eğilimlere paralel olarak, Smart Street Aydınlatma alanında aydınlatma, gözetim enerji yönetimi ve güvenlik uygulamalarıyla geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Aaeon, HiPower ve Liteon gibi katılımcıların ürünleri ve çözümleri, kablosuz iletim sistemleri, çevresel izleme sensörleri, cihaz güvenliği ve gerçek zamanlı veri işleme ve veri analizleri ziyaretçilere tanıtılacak.

Akıllı Ulaşım 

Kent nüfusu genişledikçe, karayolu güvenliğini arttırmak ve tıkanıklık sorunlarını çözmek için akıllı ulaşım çözümlerine giderek daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Bu alanda, telematik, video yönetim sistemleri ve akıllı park olmak üzere üç temel odaklanan pavyon, Genetec, Hikvision, Qognify, ITRI, MCUT ve TVEC katılımcılara ev sahipliği yapacak. Katılımcılar yenilikçi çözümlerin, gelişmekte olan teknolojinin ulaşım sektöründeki planlama ve geliştirmeye nasıl uygulanabileceğini gösterecek.

Yazılım İnovasyonu

Yazılım İnovasyon Pavyonu'nda Lips, eRay Secure, Cyberon, FIC, Solar energy, BOSCH, DT42, Viscovery ve Umbo gibi katılımcılar, AI destekli video analizi, makine görüşü ve gelişmiş yüz tanıma özelliğini içeren dikey pazar uygulama ve yazılımlarını sergileyecek. 

Mobilite Asya Semineri

Mobility Asia Semineri, tüm dikeyler arasında en çok gelecek vaat eden büyüme alanlarından biri olarak, pazardaki sorunları ele alacak. Seminer, ticari araçlardan bağlantılı araç uygulamalarına, soğuk zincir lojistiğinden karayolu ve demiryolu taşımacılığına kadar uzanan alanlara odaklanacak. Önde gelen hükümet yetkilileri ve ITS Asia-Pacific üyeleri, katılımcılarla bu alanlardaki eğilimler ve gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaşacaklar.

 




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın