Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni multi sensör serisinde 3 model yer alıyor. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Multi Sensörlü IP Kamera Serisini Genişletiyor

Yeni multi sensör serisinde 3 model yer alıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Multi Sensörlü IP Kamera Serisini Genişletiyor
Dahua, bu yılki Las Vegas'taki ISC West'te son teknolojik gelişmeleri içeren yeni, multi sensörlü IP kamera serisini sergiledi. Yeni seri ile kullanıcılar daha iyi görüntü çözünürlüğü ve uygulama özelleştirme avantajlarıyla, multi sensör seçeneklerine sahip olabilecekler.

Panoramik görüş için yüksek performansı sunmak için tasarlanan panoramik multi sensör bullet kamera (DH-IPC-PF83230N-A180) 4,5 mm lensli 8MP’lik 4 sensörle, bozulma olmaksızın tek dikişli 180 derecelik panoramik görüntünün yanı sıra aynı anda dört ayrı HD görüntüyü görüntüleyebiliyor. DH-IPC-PF83230N-A180 modeli, eğitim, perakende ve uygun bir fiyata daha yüksek çözünürlüğün hedeflendiği ticari ve konut uygulamaları için öneriliyor.

İkinci multi sensör kamera (DH-IPC-PDBW5831N-B360) modeli ise her biri değişken odaklı bir 3-8mm motorlu lensi olan dört ayrı 2MP sensöre sahip. Dört sensör, gelişmiş özelleştirme için bağımsız olarak herhangi bir yere yerleştirilebilirken, yalnızca bir ethernet ve bir güç kaynağı kablosu gerektiriyor. Böylece bakım, kablolama, destek maliyetleri ve kurulum süreleri en aza indirilebiliyor. IPC-PDBW5831N-B360, birden fazla sahnenin aynı anda izlenmesi gereken kumarhaneler, bankalar, perakende satış alanları ve ticari yerleşim alanları için ideal bir çözüm olarak sunuluyor.

Üçüncü multi sensör kamera modeli olan DH-IPC-HDBW4231FN-E2, her biri 2.8mm lens ve 20 metreye kadar entegre Akıllı IR ile düşük ışıklı çift 2MP sensöre sahip. Uzun koridorlar veya bir binaya girişte her iki yönden detayları yakalamanın gerekli olduğu durumlar için tasarlanan kamera, kişiselleştirilmiş bir çözümün istendiği, eğitim, ıslah, ticari ve konut uygulamaları için ideal bir çözüm olarak sunuluyor.

Yeni Dahua kamera modellerin çoğunda, Gerçek Geniş Dinamik Aralık (120 dB), Gerçek Day / Night IR Cut Filtresi, çift H.265 ve H.264 kodekleri ve dahili Akıllı Video Sistemi ve IP67 derecesi bulunuyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın