Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wavestore, VMS v6.12 Sürümünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wavestore, VMS v6.12 Sürümünü Duyurdu

Wavestore v6.12 gelişmiş POS entegrasyonuyla geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wavestore, VMS v6.12 Sürümünü Duyurdu
Linux tabanlı video yönetim yazılımı geliştiricisi Wavestore, VMS yazılımına önemli yeniliklerin yanı sıra kurulum kolaylığı getiren yeni v6.12 sürümünü duyurdu.

Wavestore VMS v6.12’de gelen yeni özellikler arasında harita geliştirmeleri, geliştirilmiş cihaz durumu simgeleri, çok noktaya yayın ve Tatille Vega ANPR kamera entegrasyonu yer alıyor.

Wavestore v6.12 ile sahada sistem kurulumunun mümkün olduğunca hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefliyor. Yeni sürüm ile kurulum ekranına girmek zorunda kalmadan doğrudan Wavestore'un GUI'si üzerinden kamera ayarı yapılabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, tek tuşla tek tuşla tüm kameraların durumunu küçük resimler olarak görebiliyor ve kamera konumlandırmasını hızlı bir şekilde tanımlayabiliyor.

Wavestore v6.12, kullanıcılara doğrudan bir video kaynağına ya da ayrı bir pencerede görüntülenen gelişmiş PoS entegrasyonu da sunuyor. Sistem, ATM ve nakit sayma ekipmanları da dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan alınan metinler için de uygulanabiliyor. Yakalanan meta verilerle, gerçek zamanlı olarak olayları oluşturmak için videolarda akıllı arama yapılabiliyor.

Wavestore Ürün Yönetimi Müdürü Julian Inman, “Doğrudan müşterilerden alınan geri bildirimlere yanıt olarak, yazılım güncelleme sürümlerimizin her birinde kurulum ve kullanım kolaylığını geliştirmek için çalışıyoruz. Amacımız, müşteri gereksinimlerini karşılamak için tam entegre ve esnek bir çözüm sunarken, aynı zamanda kurulumun mümkün olduğunca basit ve anlaşılır olmasını sağlayarak, sistem entegratörlerinin zamandan tasarruf etmesini sağlamaktır.’’ diyor.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın