Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Invixium, çok amaçlı biyometrik bir çözüm olan IXM TITAN'ı tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Invixium, çok amaçlı biyometrik bir çözüm olan IXM TITAN'ı tanıttı

TITAN, iki parmak izi sensörü seçeneği ile sunuluyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Invixium, çok amaçlı biyometrik bir çözüm olan IXM TITAN'ı tanıttı
Kurumsal erişim kontrolü ve akıllı ev pazarları için yeni nesil biyometrik cihaz üreticisi Invixium, ISC West 2018'de IXM TITAN'ı tanıttı. TITAN, yüz tanıma ve parmak izi veya parmak damarı biyometrik yöntemlerini, erişim kontrolü, zaman izleme, video izleme ve görüntülü interkom uygulamaları için çok işlevli bir cihaza entegre etti.

Invixium CEO'su ve Başkanı Shiraz Kapadia, “Biyometrik kimlik doğrulaması artık çok önemli ve birçok pazarda trend olmaya devam ediyor, hızla fiziksel güvenlik uygulamaları için ana çözüm haline geliyor” diyor. Invixium'un, son derece hassas biyometrik teknolojileri ve farklı işlevselliği zarif bir şekilde tasarlanmış bir ünitede birleştiren yeni TITAN'ı, daha yüksek seviyede güvenliği, daha düşük toplam sahip olma maliyetiyle sağlıyor.

TITAN'ın ayırt edici özellikleri arasında 21 megapiksellik kamera çözümüne dayanan devrim niteliğindeki yüz tanıma algoritması yer alıyor. TITAN, hızlı kayıt süresi ile yüksek bir doğrulukla dakikada yaklaşık 15 yüzün doğruluğunu kanıtlayabiliyor. Cihazın 100.000 yüzün biyometrik kayıtlarını saklamak için yerleşik belleği bulunuyor. Ayrıca Hitachi parmak damarı teknolojisini, yaşam tespitiyle birleştiriyor ve bu da sahteciliği neredeyse imkansız kılıyor.

TITAN iki parmak izi sensörü seçeneği sunuyor.

1. Lumidigm Venus, geleneksel parmak izi sensörlerinin yaşadığı yaygın problemleri neredeyse ortadan kaldıran çok-merkezli görüntüleme teknolojisini kullanıyor. Hızlı, doğru ve güvenilir olan Venus parmak izi sensörü, sınıf tespiti ile birlikte sınıfının en iyisi biyometrik kimlik doğrulaması sunuyor.

2. SecuGen U20 ise çizilmelere, darbelere, titreşime ve elektrostatik darbelere dayanıklı, yüksek performanslı, bakım gerektirmeyen optik bir parmak izi sensörü olarak sunuluyor.

TITAN Başlıca Özellikler

• Android Nougat A 2.2 GHz Dört Çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci
• Dahili RFID kart okuyucu seçenekleri ( iCLASS SE, MiFARE DESFire, MiFARE DESFire EV1 ve 2, EM Prox.)
• Daha iyi renk üretimi ve daha geniş görüntüleme açıları için 5.0 ”IPS LCD
• Aşırı ısı, soğuk veya yağmur gibi tüm ortamlara uygun, alüminyum muhafaza.
• Gigabit Ethernet, RS485, RS232,
• Özelleştirilebilir Wiegand, uzak yerler için 3G, Wi-Fi ve Bluetooth gibi gelişmiş bağlantı seçenekleri.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın