Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR Systems - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Eden Shopping, FLIR Systems Görüntüleme Sistemine Geçti

İngiltere'deki Eden Alışveriş Merkezi eski analog güvenlik sistemini, yeni ip video sistemiyle değiştirdi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Eden Shopping,  FLIR Systems Görüntüleme  Sistemine Geçti
İngiltere High Wycombe'de büyük bir perakende ve eğlence kompleksi olan Eden Alışveriş Merkezi, mevcut analog sistemlerini değiştirerek HD video gözetim sistemine geçti.  Kaydedicilerin ve kameraların yükseltilmesi, geliştirilmiş optik netlik sağlarken,  yüksek çözünürlüklü görüntüler sisteme esneklik kazandırdı.

Eden Alışveriş Merkezi bu proje için sistem entegratörü Link CCTV Systems ile birlikte çalıştı. Eski sisteminin yerine FLIR Systems'den IP tabanlı yeni bir video gözetim sistemi seçildi. Eden Alışveriş Merkezi Güvenlik Müdürü Paul Maddox, "Güvenlik teknolojisi sürekli geliştiriyor, bu nedenle geleceğe dayanıklı bir sistem geliştirilmesi zorunluydu. Yeni sistemimizde ister ek donanım isterse yazılım güncellemeleri olsun, değişiklikler kolaylıkla yapılabiliyor. Yazılımın kullanımıı son derece kolay. Kanıtları birkaç tıklama ile kolayca güvenlik güçlerine iletebiliyoruz" dedi.

FLIR Quasar 4K kameralar kullanıldı

FLIR Quasar 4K kameralar, günümüzün en iyi HD1080 fotoğraf makinesinden 30 fps ile dört kat daha fazla ayrıntı sunuyor. Truwitness yönetim yazılımı ile kameralar uzaktan kontrol edilerek, veriler kontrol odasına aktarılıyor. Kontrol odası personelinin kameraları kontrol etmesine ve video akışı göndermesine olanak tanıyan iki yönlü bir iletişim sistemi kullanan yazılım ile personel takip edilerek konumlarını bir harita üzerinde gösterilebiliyor.

 Yazılım yükseltmeleri ile  yüz tanıma gibi çok sayıda analiz paketi sisteme entegre dilebiliyor.  FLIR'in sağladığı esneklik, devam eden yazılım yükseltme paketiyle birleştiğinde, ihtiyaç duyulan en yeni teknolojiye sahip olma avantajı yaratıyor.

 Daha iyi görüntüler, daha iyi kanıtlar

Eden alışveriş merkezinin eski sistemi yetersiz görüntü kalitesi ve eski kamera teknolojisinin sınırlı çözünürlüğünün yanı sıra gözetim alanı bakımından, tüm kritik alanları kapsamıyordu. CCTV Sistemlerinin Eden Alışveriş Merkezi'ne getirdiği yeni teknolojilerden biri de FLIR Quasar 4K (Ultra HD) mini-dome kameralar oldu. Quasar 4K kameralar genel görüntü kalitesini önemli derecede geliştirdiği gibi, yüksek çözünürlükleri sayesinde önceki sistemlere kıyasla daha fazla alanı görüntülüyor.

Eden Alışveriş Merkezi Güvenlik Müdürü Paul Maddox ‘’ Operatörler yeni sistemi olağanüstü buldu. Gözetim sistemimiz bir olay durumunda kanıt toplamak için eskiye kıyasla belirgin bir fark yarattı. Analog bir sistemden dijital bir sisteme geçmemiz hem operatörlerden hem de polisten olumlu geri bildirimler aldı. Her şey bilgisayar tabanlı olmakla birlikte, farklı video akışlarını yönetmek ve izlemek çok daha kolay hale geldi.’’ dedi.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın