Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Interlogix'ten Yeni NVR ve Dokunmatik Ekran Network Switch'ler - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Interlogix'ten Yeni NVR ve Dokunmatik Ekran Network Switch'ler

Interlogix, H.265 yüksek çözünürlüklü kayıt cihazı TruVision ® NVR 71'i tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Interlogix'ten Yeni NVR ve Dokunmatik Ekran Network Switch'ler
Interlogix, 11-13 Nisan tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenen ISC West 2018’de H.265 yüksek çözünürlüklü kayıt cihazı TruVision ® NVR 71'i ve dokunmatik ekranlı network switch modelini tanıttı.

Yeni TruVision kayıt cihazı, 128 adede kadar IP kamera kanalını destekleyen 576 Mbps'ye kadar gelen kamera bant genişliği sunan büyük ticari uygulamalar için ideal bir ürün olarak tanıtılıyor. RAID veya RAID olmayan konfigürasyonlar için 96TB gömülü depolama alanı, yüksek çözünürlüklü veya uzun süreli video depolama gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Kayıt cihazının H.265 video sıkıştırma standardı, ağ bant genişliğini ve depolama gereksinimlerini azaltıyor. Cihaz, 8 bağımsız Gigabit Ethernet ağ bağlantı noktası, çift güç kaynağı, sürgülü fan modülü ve RAID içeriyor.

TruVision NVR 71 başlıca özellikler

• Sabit sürücüleri kolayca yükseltmek veya değiştirmek için kolay erişim sağlayan açılır panel.
• Açık Ağ Video Arayüzü Forumu (ONVIF) ve Gerçek Zamanlı Akış Protokolü (RTSP) aracılığıyla TruVision IP kameraları ve üçüncü taraf IP kameraları için yerel destek.
• TruVison TVRMobile uygulamasıyla uzaktan izleme
• TruVision Navigator entegre güvenlik yazılımı ile yerel entegrasyon

Interlogix Kuzey Amerika Genel Müdürü Mike Chiavacci “TruVision NVR 71, büyük, ticari IP tabanlı video gözetim sistemi kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu özellikleri, gelişmiş fonksiyonlar, kolaylık ve kurumsal düzeyde performansla sunuyor” diyor.

Yeni IFS ® Power over Ethernet (PoE) yönetimli network switch modeli (NS4702-24P-4X), temel switch ve PoE port yönetimi sağlayan sezgisel 2.4 inç ön panel LCD dokunmatik ekrana ve 10 Gigabit SFP + bağlantı noktası sahip. Switch’in 24 PoE portu 400 Watt'a kadar toplam güç sağlıyor. Yeni switch, kamera algılamayı destekleyen ve TruVision Navigator'ın gelecekteki sürümleriyle daha güçlü entegrasyon sağlayacak yeni bir network mimarisiyle tasarlanmış.

NS4702-24P-4X dokunmatik switch başlıca özellikler

• Switch modu (Standart, VLAN, Genişletilmiş) ve bant genişliği kontrolünü yönetimi
• IP adreslerini yapılandırma, bağlantı noktalarını yönetme ve durumu izleme
• Canlı kontrol özelliği ile bağlı cihazların ve PoE kullanım durumunu gerçek zamanlı olarak izleme
• Yerel cihazları kolay pingleme

Chiavacci, "Bu akıllı yeni switch, küçük ve kurumsal organizasyonlarda kullanılan ve PoE ile çalışan cihazların verimli bir şekilde yönetilmesini sağlıyor.’’ diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın