Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Genetec, AutoVu Flexreader'ı Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Genetec, AutoVu Flexreader'ı Duyurdu

AutoVu Flexreader, plaka tanıma için IP kameraları kullanabilmelerini sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Genetec, AutoVu Flexreader'ı Duyurdu
Genetec, Genetec ™ Güvenlik Merkezi birleşik platformu tarafından desteklenen IP güvenlik kameralarına ALPR (Otomatik Plaka Tanıma) yeteneklerini getiren yeni ürünü AutoVu Flexreader'ı piyasaya sürdü.

AutoVu Flexreader, kuruluşların basit plaka yakalama operasyonlarının ötesine geçmelerine ve binalarına giren veya çıkan araçların plakalarını tanımlamak ve takip etmek için mevcut IP kameraları kullanabilmelerini sağlıyor. Son kullanıcılar, güvenlik operasyonlarını (özellikle işletmeler ve perakendeciler için)  Güvenlik Merkezi AutoVu’nun tüm ALPR özellik setine erişmek ve ek olarak veri madenciliği araçlarından ve grafik raporlarından faydalanmak için yararlanabiliyorlar.

Genetec'in AutoVu Ürün Müdürü Robert Amante, “Geçmişte,  Genetec Güvenlik Merkezi tarafından sunulan birleşik ALPR deneyiminden yararlanmak isteyen müşteriler, geçmişte, belirli uygulamalar için gerekenden daha fazla özellikli ALPR ünitelerini kullanmak zorunda kalıyorlardı. AutoVu Flexreader ile, müşterilerin AutoVu'nun sağladığı önemli özellikten yararlanmasını kolaylaştırıyoruz. Müşterilerimiz artık mevcut güvenlik sistemlerini ALPR ile maliyet etkin bir şekilde artırmak için yeniden kullanabilirler. ‘’diyor.

AutoVu Flexreader, güvenlik uzmanları için bir tesise giren araçları otomatik olarak tanımlayarak ve mevcut listelerle eşleştirerek olası tehditleri anında belirleyebiliyor. Güvenlik Merkezi AutoVu'nun esnek liste yönetimi özellikleriyle, bilinmeyen veya şüpheli araçlar belirli alarmları tetikleyebiliyor ve video izleme kaydını etkinleştirebiliyor.

AutoVu Flexreader, verimliliği artırmak için işlemleri otomatikleştirebiliyor. Sistem, bir çalışanın veya kayıtlı ziyaretçinin aracı tespit edildiğinde araç kapılarını ve garaj kapılarını açabiliyor veya tedarikçilerin gelişini ve VIP ziyaretlerini personele anında bildirebiliyor. Sistem güvenlik uzmanlarına, plaka numaralarını, tarihi, zamanı, koordinatları, plaka kökenini ve araştırmaları desteklemek için ilgili videoları da içeren eksiksiz araç denetim de sağlayabiliyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın