Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Sony SNC-HMX70 Hemisferik Güvenlik Kamerası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Sony SNC-HMX70 Hemisferik Güvenlik Kamerası

SNC-HMX70 güvenlik kamerası kör noktalar olmadan, 360 derecelik hemisferik görüntü sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Sony SNC-HMX70 Hemisferik Güvenlik Kamerası
Sony'nin yeni SNC-HMX70 güvenlik kamerası, çeşitli iç mekan gözetim uygulamalarında tam durumsal farkındalık sağlayarak, kör noktalar olmadan 360 derecelik çok yönlü hemisferik bir görüntü sunuyor. Kameranın sabit lensi ve yüksek çözünürlüklü 12 megapiksellik CMOS sensörü, canlı, ayrıntılı ve yüksek çözünürlüklü videoyu 30 fps hızında oynatabiliyor. Böylece zorlu aydınlatma koşullarında bile insanlar ve nesneler net olarak görüntülenebiliyor.

SNC-HMX70  ''Akıllı Otomatik Pozlama'' özelliği ile ortamdaki ön ve arka aydınlatmayı analiz ederek, her türlü aydınlatma koşulunda mükemmel çekimler için ince pozlama ayarı sağlıyor. Kameranın geniş 92dB dinamik aralığı, yüksek kontrastlı sahnelerde bile önemli görüntü ayrıntılarını yakalayarak, arkadan aydınlatmalı pencereler, lobiler ve ve girişler için etkili bir görüntüleme çözümü sunuyor. İnce, tasarımı, SNC-HMX70'i perakende mağazalarından, bankalara, ticari binalardan okullara kadar çeşitli ortamlarda 24 saat kesintisiz izleme için ideal hale getiriyor.

7/24 durumsal farkındalık

SNC-HMX70 modeli, geleneksel PTZ kamera modellerinin aksine, tüm kapsama alanının toplam durumsal farkındalığını koruyor. Bu, tam çözünürlükte 360 derecelik bir görüntünün -hatta sahnenin sadece bir kısmı yakından incelendiğinde bile- her zaman kaydedilebileceği anlamına geliyor.

Video Management System yazılımı veya kameranın üç eş zamanlı görüntü sağlayan kendi dewarping işleviyle bozulmamış dikdörtgen bir görüntü elde edilebiliyor. Panoramik, dörtlü ve koridor görüntüleme modları ile daha da fazla izleme esnekliği sağlanıyor. Akıllı Kodlama özelliği ise gürültünün ve önemli resim bilgilerinin yanı sıra sahnenin hareketli ve statik kısımları arasında akıllıca bir ayrım yapıyor. Böylece görüntü kalitesinden ödün vermeden video bit oranı yüzde 50'ye kadar azaltılıyor.

Yeni SNC-HMX70 kameranın tüm kapsama alanı boyunca hareketi doğru şekilde izleyebilen güçlü yerleşik video analizlerini kullanıyor. Sony'nin Bosch ile teknoloji ortaklığı sayesinde SNC-HMX70’in şüpheli etkinliklerin sayılması veya algılanması gibi uygulamalar için ideal hale gelirken,iş analizinde veya aramada daha fazla kullanım için meta veriler kameradan istemci yazılımına aktarılıyor.

Sony B2B Bölümü Genel Müdürü Yoshikazu Hirano “Yeni SNC-HMX70 güvenlik kamerası kompakt, dikkat çekici ve göze batmayan, ancak oldukça güçlü bir kamera. Hemisferik izleme, yakın bölgelerdeki olağandışı etkinlikleri görmek için yakınlaştırdıklarında geniş alan durumsal farkındalığı feda eden geleneksel PTZ kameralara kıyasla gerçekten çok büyük bir avantaj sunuyor.. SNC-HMX70 ile kullanıcılar, önemli hiçbir detayın kaçırılmayacağından emin olabilirler. ” diyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın