Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
BCDVideo Sunucularına Wisenet Wave Desteği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

BCDVideo Sunucularına Wisenet Wave Desteği

Wisenet Wave desteği, en yeni Apollo ve Neptune serilerinde bulunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
BCDVideo Sunucularına Wisenet Wave Desteği
Hanwha Techwin Wisenet WAVE artık BCDVideo'nun Dell EMC tarafından desteklenen en yeni Apollo ve Neptune serilerinde yüklü olarak geliyor. Her iki sunucuda da yeni nesil Intel Xeon işlemciler, çift RAID özellikleri, yedekli güç kaynakları, dünya çapında uzaktan güvenli sistem yönetimi ve 5 yıllık garanti gibi özellikler bulunuyor.

Önceden Wisenet Wave yüklenmiş olarak gelen sunucuların her biri, kritik öneme sahip uygulamalarda videonun hızlı, güçlü ve güvenilir bir şekilde işlenmesini sağlamak için yüksek performanslı Intel dört çekirdekli işlemcilerle donatılmış. Sunucular raf, kule ve small form faktörü gibi çeşitli seçeneklere sahip. 

Wisenet WAvE, kullanıcıların 64 adete kadar yüksek tanımlı video akışını izlemelerine olanak tanıyor. Otomatik cihaz bulma özelliği, bağlı kameraların ve çeşitli üçüncü taraf IP ağ cihazlarının yalnızca birkaç dakika içinde bulunup, ayarlanmasını sağlıyor. Sezgisel 'sürükle ve bırak' aracıyla tek bir ekran veya video duvarında canlı ve kaydedilmiş görüntüler izlenebiliyor. Diğer önemli özellikler arasında fare tıklamasıyla operatörlerin herhangi bir şüpheli etkinliğe zum yapabilmelerini sağlayan sanal bir PTZ, hareket algılama ve video analizi desteği yer alıyor. Sistem, kullanıcı tanımlı olaylar meydana geldiğinde uyarılar oluşturmak üzere yapılandırılabiliyor.

Hanwha Techwin Avrupa Ürün ve Çözümleri Müdürü Tim Biddulph, “ BCDVideo sunucuları özellikle video işleme ve depolama için tasarlanmış olup, kullanıcıların WisenetWAVE VMS'mizden maksimum değer elde etmelerini sağlıyor. Sunduğumuz ön yüklemeli sunucular kurulum süresini en aza indirecek ve en üst düzeyde güvenilirlik, performans ve uyumluluk sağlayacaktır.” diyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın