Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
March Networks, HD Analog Gurubunu CA2 Serisi Kameralarla Genişletiyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

March Networks, HD Analog Gurubunu CA2 Serisi Kameralarla Genişletiyor

March Networks, yeni CA2 Serisi HD analog kameralarını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
March Networks, HD Analog Gurubunu CA2 Serisi Kameralarla Genişletiyor
March Networks, yeni CA2 Serisi HD analog güvenlik kamerası modelerini tanıttı. Şirketin 8724 V Tribrid NVR ve HD analog serisinin tamamlayıcısı olan kameralar, kuruluşların mevcut koaksiyel kablo üzerinden 1080p çözünürlükte video çekebilmelerini sağlıyor. Yeni seri ayrıca, kurulum süresini yarı yarıya azaltan açılır tavan montajı da dahil olmak üzere çoklu bağlantı parçaları ile birlikte geliyor.

Tam karanlıkta aydınlatma için kızılötesi mikro LED'leri, parlak ve düşük ışıklı ortamlarda gölgeleri ve doygunluğu gidermek için Geniş Dinamik Aralık'ı birleştiren CA2 Serisi kameralar, tüm aydınlatma koşullarında yüksek kaliteli görüntü yakalamayı vaat ediyor. Ek olarak, kameralar, hem iç hem de dış mekan uygulamaları için ideal hale getiren, vandal dirençli, IP66 dereceli bir alüminyum gövde içine yerleştirilmiş olarak geliyor.

Mart Networks'ün Küresel Ürün Yönetimi Lideri Dan Cremins “CA2 kameralar, HD analog çözümümüzün en yeni bileşenidir. Yeni kameralar kuruluşların tek bir kayıt platformunda HD analog, IP ve standart analog video çekebilmelerini ve her kamera tipine kaç kanalın adanacağını seçebilmelerini sağlıyor. Küçük bankalar, marketler, hızlı servis restoranlar gibi uygulamalar için cazip bir seçenek.” diyor.

Mart Networks'ün kısa süre önce piyasaya sürülen HD analog çözümü ve hızlı servis restoranları için bulut tabanlı Searchlight'ın bir parçası olan CA2 Serisi kameralar, şirketin 8724 V Tribrid NVR cihazı ile çalışıyor ve March Networks Command video yönetim yazılımı ile yönetiliyor.

8724 V kayıt cihazı, en fazla 24 kanala kadar HD analog, IP ve standart analog video konfigürasyonlarını desteklemek için analog güç ve Ethernet üzerinden Güç (PoE) modüllerini kullanıyor. Ek olarak, 8724 V en yaygın üç HD teknolojisi olan HD-CVI, HD-TVI ve AHD'yi destekliyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın