Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision ile ''Olağanüstü'' Ol! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision ile ''Olağanüstü'' Ol!

Hikvision ‘’Achieve Extraordinary’’ kampanyasını başlattı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision ile ''Olağanüstü'' Ol!
Hikvision ISC West 2018'de teknolojisinin son kullanıcılar için değerli operasyonel bilgiler sağlamasının yanı sıra insanlar, mülkler ve mal varlıkları için güvenliği nasıl sağladığını vurgulayan ‘’Achieve Extraordinary’’ kampanyasını başlattı.



Hikvsion USA Başkanı Jeffrey He, “Hikvision çözümleri son kullanıcılar için güvenlikten de öte, önemli bir ticari başarı ve iş zekası sağlıyor. Hikvision güvenlik sistemlerinin kayıp önleme, hasta bakımı, envanter yönetimi ve çok daha fazlası için nasıl yararlı veriler sağlayabileceğine dair çok sayıda örneği ziyaretçilere sunacağız. " dedi.

Hikvision ISC West standında kritik altyapı, perakende, K12, destekli yaşam, yüksek eğitim ve sağlık hizmetleri için sekiz kiosk çözümü ve erişim kontrolü, interkom ve TurboHD gibi teknolojiler yer alıyor.

Fuarda Üç Anahtar Ürün

ISC West 2018'deki geniş yelpazedeki Hikvision ürünleri arasında aşağıdaki üç ana ürün bulunuyor.

1. Yüz Tanıma Terminali ile Swing Turnikeler

Yüz tanıma teknolojisi ile swing turnikeleri birleştiren sistemde; fiziksel kimlik bilgileri erişim kontrol sistemine entegre ediliyor. Basit yüz yakalama ve depolama ile alana giren veya çıkan kişilere eşleştirmek için bir veri tabanı oluşturuluyor. Sistemin faydaları arasında özelleştirilebilir boyutlar anti-tailgating, geliştirilmiş iş çıkışı, güvenlik ve yüzde 99 doğruluk oranı gibi akıllı özellikler bulunuyor.

2. PanoVu Mini + PTZ Serisi - DS-2PT3326IZ-DE, DS-2PT5326IZ-DE

PanoVu Mini + PTZ Serisi; perakende, konut, havaalanları, stadyumlar, otoparklar ve daha fazlası için panoramik ürünler sunan yeni PanoVu serisinin bir parçası olarak sunuluyor. İç mekan veya dış mekan uygulamaları için kullanılabilen PTZ kamera, sağlık, perakende ve eğitim uygulamaları için konumlandırılıyor.

3. Yeni Termal + Optik Bi-Spectrum PTZ

Son kullanıcılara ayrıntılı bilgi sağlamak için akıllı izleme, panorama izleme, olay izleme ve çok aşamalı devriye takibi özelliklerine sahip yeni DS-2TD4136-25 (50) PTZ kamera termal ve optik görüntüler, 36x zoom, 15 renk paleti, 200 metre Akıllı IR ve görüntü iyileştirmeleri gibi gelişmiş özelliklere sahip. Yeni termal kamera kamusal parklar, petrol rafinerileri, limanlar, havaalanları ve şantiyeler gibi aydınlatmanın bulunmadığı geniş alanların gece ve gündüz kesintisiz izlenmesi için tasarlanmış, çevresel izlemeye yönelik bir ürün.

Hikvision Hakkında:
Hikvision, yapay zeka, makine öğrenimi, robot ve diğer gelişmekte olan teknolojilerin lider sağlayıcısıdır ve dünyanın en büyük video gözetim üreticisidir. Geniş ve son derece yetenekli bir Ar-Ge işgücüne sahip olan Hikvision, geniş bir yelpazede dikey pazarlar için kapsamlı ürünler ve çözüm paketleri üretmektedir. Hikvision ürünleri güvenlikten de öte, daha büyük ticari başarı ve daha verimli operasyonlar için kullanılabilen son kullanıcılar için önemli veriler ve iş zekası sağlar. Hikvision, ürünlerinin kalitesine ve güvenliğine önem veren ortaklarını, Hikvision Güvenlik Merkezi de dahil olmak üzere Hikvision'un sunduğu birçok siber güvenlik kaynağından yararlanmaya teşvik ediyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın