Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arecont Vision’dan Yeni Gözetim Çözümleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arecont Vision Yeni ‘Contera’ Ürün Ailesini Duyurdu

Yeni seri Çin'de üretilecek ve daha rekabetçi fiyatlarla satılacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arecont Vision Yeni ‘Contera’ Ürün Ailesini Duyurdu
IP tabanlı kamera ve video gözetimi çözümleri sağlayıcısı Arecont Vision, gelişmiş ve kapsamlı bir video gözetim çözümü sunan, yeni ürünlerin duyurdu.

Şirket geleneksel ve bulut tabanlı gözetim projelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için sunulan çözümde; MP kameralar, buluttan yönetilen video kaydediciler ve bir dizi VMS seçeneği yer alacak. Yeni Arecont Vision ürünlerinin tamamı, 11 - 13 Nisan 2018'de Las Vegas'ta düzenlenen ISC West fuarında sergilenecek.

Contera Ürün Ailesi



Yeni ürün portföyünde Arecont Vision Mega güvenlik kamerası serisini tamamlayan ve yeni özellikler sunan tek ve çok sensörlü dome ve bullet kameralar, ConteraVMS video yönetim sistemi, ConteraWS web servisleri ve ConteraCMR bulut yönetimli video kayıt cihazları yer alıyor. Yeni seri Mega serisinden farklı olarak, Çin'de üretilecek ve daha uygun ve rekabetçi fiyatlarla satılacak.

Uzaktan erişim ve yönetim

Platformunun bulut bileşeni, yerel video kaydı ve uzaktan erişim ve yönetim için kullanıcı profillerini ve bulut bilgilerini depolayan ConteraWS web servislerini içeriyor. Bulut aracılığıyla yönetim, yerel yönetimin gerekli olmadığı anlamına olmaması anlamına geliyor. Böylece sistem karmaşıklığı ve personel ihtiyaçları azaltılabiliyor. Sistem bir istemci, mobil uygulama, Apple TV uygulaması veya çok tarayıcılı bir web istemcisinden güvenli bir şekilde çalıştırılabiliyor.

Arecont Vision Genel Müdürü Raul Calderon “Portföyümüze eklenmiş olan yeni MP megapiksel kamera serisi, gelişmiş VMS, bulut yönetimi ve video kaydedici platformları ile müşterilerimiz, tamamen bağımsız bir VMS sistemi ya da bulut tabanlı bir çözümü seçebilecekler.’’ dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın